PHP ontwikkelaar (startersfunctie)

Medewerkers poolen
Dordrecht
32 - 40
Mbo4, Hbo
2.750
 - 
2.850

Word jij helemaal gelukkig als je bezig kan zijn met programmeren? Wil jij graag werken in een omgeving waar je de tijd krijgt om te leren en door te groeien als PHP Ontwikkelaar? En snap jij dat het schrijven van code van hoge kwaliteit de basis is voor een langdurige carrière in de IT?

Binnen een team van zo'n 14 ontwikkelaars met veel ervaring waar jij van kan leren en natuurlijk met een mooi startsalaris tussen € 2.750 en 2.850 kan jij in de functie van PHP Ontwikkelaar het beste uit jezelf halen! Lees snel verder.

Verzeker jezelf van deze doorgroeikans

In deze PHP Ontwikkelaar startersfunctie wil je vooral zoveel mogelijk leren over het vakgebied. Wij kijken daarom goed naar jouw niveau, en passen de werkzaamheden daarop aan. Wij zorgen ervoor dat je een vliegende start krijgt met een ontwikkelomgeving op je PC waarin je meteen van start kan gaan. Je leert hoe je nette en herbruikbare code schrijft. Je beleeft hoe het is om samen te werken met collega's aan dezelfde functionaliteiten met behulp van versiebeheer in Git. Daarbij ervaar je meteen hoe het is om elkaars code te beoordelen, samen te voegen en te voldoen aan standaarden waarop je code automatisch wordt gecontroleerd.

In ons team kom je niet in je eentje op een eilandje te zitten. Je wordt meegenomen in de lopende projecten die wij oppakken met de Scrum methode. Ben je daarmee nog niet bekend? Dat is geen enkel probleem, want dat wijst zich vanzelf.

Wat wij vooral belangrijk vinden is dat we kwaliteit leveren. Dat betekent dus dat je de tijd krijgt om de code goed neer te zetten, te testen, automatische testen te schrijven en herbruikbaar op te zetten. Wij ontwikkelen door aan onze producten, dus je collega's moeten je code snappen en jij moet over een half jaar ook nog begrijpen wat je hebt gedaan. En zeker als starter begrijpen we dat je soms wat meer tijd nodig hebt, en dat is ok!

Zo ziet je dag eruit als PHP Ontwikkelaar (startersfunctie)

Als startende PHP ontwikkelaar werk je net als alle ontwikkelaars aan functionaliteiten die bijdragen aan het hoofddoel van het huidige kwartaal. Veel taken zijn ingedeeld op moeilijkheidsniveau, waaruit je zelf je werk kan selecteren. Kom je daar niet uit of ligt er iets belangrijks op jouw niveau te wachten? Jouw team helpt je met het selecteren van werk dat aansluit bij je technische kennis. Gaat het je makkelijk af? Dan pak je af en toe wat complexere taken op.

Je begint de dag met het bespreken wat je die dag gaat doen. Mogelijk start je samen met een collega met pair programming. Daarna ga je alleen verder. Voor wat extra focus zet je een koptelefoon met je eigen muziek op. Je loopt ergens tegenaan en stelt een vraag aan je team in jullie chatkanaal. Nog voor de lunch zet je een merge request open, zodat je code in GitLab door collega's beoordeeld kan worden. De feedback en tips op je code voer je zo snel mogelijk weer door. Je code wordt automatisch gecheckt op onze standaarden en doorloopt alle automatische testen. Op een scherm op de afdeling zie je dat je build goed is gegaan. Yes, lekker bezig! !

Reageer voor

Heb jij…

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4.
 • Ervaring opgedaan met PHP tijdens een stage, hobby, of bij je eerste baan.
 • Passie voor programmeren.
 • De motivatie om goede, nette en testbare code te (leren) schrijven.
 • Ambitie om altijd te blijven leren, groeien en samen te werken.

Dan ben je verzekerd van

 • Een salaris tussen € 2.750 - 2.850 (inclusief 13e maand).
 • 13de maand verdeeld over het jaar. Dus elke maand er zomaar bij. 
 • 25 vakantiedagen (en naast de officiële feestdagen óók op Goede Vrijdag vrij).
 • Laptop van de zaak om de beste codes mee te schrijven.
 • De mogelijkheid om thuis te werken. 🧑‍💻
 • Een goed bereikbare werkplek: 10 minuten van het treinstation.
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.
 • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen.
 • Korting op onze verzekeringen (inclusief hypotheekadvies).
 • Een afdeling waar kwaliteit boven kwantiteit staat, en waar men zorgvuldig elkaars code van feedback voorziet.
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke bedrijfsfeestjes.

Een aantal van jouw nieuwe collega's

Koen

Teamleider ICT Ontwikkeling

Tonny

PHP developer

Leroy

PHP developer

Kevin

PHP developer

Thomas

PHP developer

Lucas

PHP developer

Solliciteren in 4 stappen

1. Online solliciteren

1. Online solliciteren

Leuk dat je interesse hebt in de vacature en ons bedrijf! Solliciteer direct online. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en je cv te uploaden.

2. Kennismaking

2. Kennismaking

Yes! We nemen graag contact op om elkaar beter te leren kennen. Wat wil je van ons weten? Natuurlijk willen we jou ook een aantal vragen stellen. 

3. Tweede ronde

3. Tweede ronde

Graag duiken we verder met jou de inhoud in. In een gesprek (met eventueel een case) bespreken we de laatste puntjes die nog open staan. 

4. Gefeliciteerd

4. Gefeliciteerd

Je hebt de baan! Samen bespreken we je contract, arbeidsvoorwaarden en programma voor de eerste dag. Welkom bij Promovendum!

Enthousiast? Solliciteer snel!

Wil je nog iets van ons weten?

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen over de functie? Neem contact met me op! Ik beantwoord je vragen graag.

Pre-employment screening

Wij zoeken leuke, gezellige collega’s voor onze teams. Maar als financiële dienstverlener vinden we betrouwbare medewerkers net zo belangrijk! Kom jij bij ons werken? Dan is pre-employment screening een vast onderdeel. Geen zorgen, dit is puur een formaliteit. Maar we willen het wel even gezegd hebben.