Database marketeer

Foto collega's en banner

Ben jij analytisch ingesteld, een teamplayer en heb je een passie voor online marketing? En ben jij bovenal sterk in het analyseren van data om marketingcampagnes door het dak te laten gaan? Lees dan snel verder!

Een leuke uitdaging, binnen een hecht team

Jij gaat ervoor zorgen dat we nog meer uit onze marketingdata halen! Dit zowel uit onze online als offline data en zowel uit interne als externe data. Naast het doen van analyses, dashboards maken en machine learning toepassen, help je collega’s om (online) marketingacties te automatiseren!  Als Database Marketeer ben je verantwoordelijk voor het benutten van klantgegevens om gerichte marketingcampagnes te stimuleren en natuurlijk succesvol te maken met het team. Zo analyseer je samen met een Marketing Intelligence Analist de campagneprestaties en doe je datagedreven aanbevelingen. 

Met een afdelingsoverstijgend projectteam zijn we bezig om een datawarehouse te implementeren. Vanuit Marketing Intelligence ga je hier als Database Marketeer je bijdragen aan leveren. Hiervoor spar je met technische collega’s, maar je weet ook zelf je weg te vinden in Python en SQL. Technische skills zijn dan ook heel belangrijk.

Een supermooie kans voor jou om buiten bestaande kaders te denken, superveel bij te leren en in korte tijd veel te bereiken. Met jouw sterke drive en innovatieve karakter weet jij precies hoe je dit tot een succes maakt. Je komt terecht in een leuk, hecht marketingteam boordevol specialisten. Naast de marketing intelligence analist, werk je ook samen content marketeers, een campagnespecialist en onze eigen inhouse designer. Ook hen help je met vraagstukken en casussen.

Ben jij onze nieuwe Database Marketeer?

Het Marketing en Innovatie team zoekt een analytisch, creatief en gestructureerd talent om commerciële analyses op te zetten, uit te breiden en verder te professionaliseren. Je werkt voor de diverse merken van CAK Groep, waarvan Promovendum de bekendste is. Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring als Marketing Intelligence Analist, Database Marketeer of een vergelijkbare functie. Ervaring met online marketing data is een pre. Wij gebruiken Tableau, Python, MSSQL en MySQL op dit moment.

Reageer voor

Heb jij…

 • Ervaring met Tableau, Power BI, Qlik of vergelijkbare visualisatietools.
 • Ervaring met Python is een grote pre.
 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding in Marketingdata.
 • Minimaal 2 jaar ervaring als Database Marketeer, Marketing Intelligence Analist, of een vergelijkbare functie.
 • Passie voor marketing data.
 • Technische skills en affiniteit hiermee.
 • Commercieel inzicht om snel kansen te spotten.
 • Sterk analytisch vermogen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Ervaring met dataontsluiting uit Google Analytics, Google Ads of vergelijkbare tools (pre).

Dan ben je verzekerd van

 • Een inspirerende en informele werkomgeving met leuke collega’s.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.
 • De vrijheid om mee te denken en nieuwe ideeën aan te dragen.
 • Een goed salaris, met 13e maand (die maandelijks uitgekeerd wordt).
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
 • Extra voordelige verzekeringen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.
 • Leuke bedrijfsfeesten, gevulde koelkasten en elke dag vers fruit.
 • De mogelijkheid om thuis te werken.

Jouw nieuwe collega's

Erik

Senior Adviseur Innovatie

Elianne

Manager Marketing en Innovatie

Jocelyn

Teamleider Marketing en Innovatie

Dennis

Online Campagne Specialist

Wouter

Marketing Intelligence Analist

Wesley

Online Campagne Specialist

Dikkie

Content en Video Marketeer

Solliciteren in 4 stappen

1. Online solliciteren

1. Online solliciteren

Leuk dat je interesse hebt in de vacature en ons bedrijf! Solliciteer direct online. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en je cv te uploaden.

2. Kennismaking

2. Kennismaking

Yes! We nemen graag contact op om elkaar beter te leren kennen. Wat wil je van ons weten? Natuurlijk willen we jou ook een aantal vragen stellen. 

3. Tweede ronde

3. Tweede ronde

Graag duiken we verder met jou de inhoud in. In een gesprek (met eventueel een case) bespreken we de laatste puntjes die nog open staan. 

4. Gefeliciteerd

4. Gefeliciteerd

Je hebt de baan! Samen bespreken we je contract, arbeidsvoorwaarden en programma voor de eerste dag. Welkom bij Promovendum!

Enthousiast? Solliciteer snel!

Wil je nog iets van ons weten?

Solliciteer direct online! Wie weet ontvang je een uitnodiging voor een kop koffie (of thee) en een goed gesprek. Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen over de functie? Neem contact met me op! Ik beantwoord je vragen graag.

Pre-employment screening

Wij zoeken leuke, gezellige collega’s voor onze teams. Maar als financiële dienstverlener vinden we betrouwbare medewerkers net zo belangrijk! Kom jij bij ons werken? Dan is pre-employment screening een vast onderdeel. Geen zorgen, dit is puur een formaliteit. Maar we willen het wel even gezegd hebben.