PHP developer (seniorfunctie)

Tafel met collega's PHP
Dordrecht
32 - 40
Mbo4, Hbo
4.250
 - 
6.000

Ben jij erop gebrand zo efficiënt mogelijk nieuwe features op te leveren, maar vind je dat dit niet ten koste van kwaliteit mag gaan? Voel jij je helemaal thuis in PHP en hecht jij waarde aan standaarden en de oplossingen die bestaande design patterns bieden? Lees dan snel verder.

Verzeker jezelf van deze uitdaging

Als PHP developer denk je mee over het op de beste manier oplossen van problemen en verbeterkansen die vanuit onze organisatie worden aangedragen. Samen met je collega’s werk je de concepten uit tot een perfect functionerend geheel. Hierin ben je kritisch op geschreven PHPcode. En geef je pro-actief feedback aan je collega’s.

ICT Ontwikkeling is onder andere verantwoordelijk voor de online omgeving voor onze klanten en de automatische verwerking van aanvragen via onze websites. Ook de interne maatwerkapplicaties die je collega’s van andere afdelingen ondersteunen hun werk goed te kunnen doen, is in het beheer van ICT.

We werken volgens Scrum in meerdere teams. Er is een ontwikkelomgeving waarin zoveel mogelijk controles op standaarden en afhankelijkheden zijn geautomatiseerd. Als PHP developer kan jij je daardoor richten op wat echt belangrijk is: het schrijven van code waarmee je uitdagende en complexe vraagstukken oplost. Wij blijven zo goed mogelijk bij met de laatste stabiele versies van o.a. PHP en Symfony.

Je werkt in een open, informeel en gezellig team, waar ruimte is voor een praatje en een grapje. Tegelijkertijd is er een professionele werkomgeving met ambitieuze collega’s die met hun kennis écht iets willen bijdragen aan de organisatie. Het leveren van kwaliteit en samenwerken staat centraal.

Zo ziet je dag eruit als senior PHP developer

Als senior PHP developer werk je aan een functionaliteit die bijdraagt aan het hoofddoel van het huidige kwartaal. Je begint met een overleg over hoe een deel van de code abstracter kan worden opgezet, zodat het herbruikbaar is voor het aankomende project. Vervolgens ga je met een andere senior pair programmen om samen een proof of concept neer te zetten. Daarna ga je alleen verder. Voor wat extra focus zet je een koptelefoon met je eigen muziek op. Je zet nog voor de lunch een merge request open, zodat je collega’s je code ’s middags kunnen reviewen. Je code wordt automatisch gecheckt op onze standaarden en doorloopt alle automatische testen. Op een scherm op de afdeling zie je dat je build goed is gegaan.

Reageer voor

Heb jij…

 • Minimaal 4 jaar ervaring als PHP developer.
 • Passie voor programmeren.
 • Een talent voor het schrijven van goede, nette en testbare code.
 • Ervaring met een PHP framework, bijvoorkeur Symfony.
 • Voldoende kennis om zelfstandig een project van A tot Z te realiseren (denk hierbij aan de architectuur, deployment en automatisch testen).

Dan ben je verzekerd van

 • Een passend salaris tussen € 4.250 - 6.000 (incl. 13e maand). 
 • 13de maand verdeeld over het jaar. Dus elke maand er zomaar bij. 
 • 25 vakantiedagen (én de mogelijkheid om 5 extra dagen bij te kopen).
 • Laptop van de zaak om de beste codes mee te schrijven.
 • De mogelijkheid om thuis te werken.
 • Een goed bereikbare werkplek: 10 minuten van het treinstation.
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.
 • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen.
 • Korting op onze verzekeringen (inclusief hypotheekadvies).
 • Een afdeling waar kwaliteit boven kwantiteit staat, en waar men zorgvuldig elkaars code van feedback voorziet.
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke bedrijfsfeestjes.

Een aantal van jouw nieuwe collega's

Koen

Teamleider ICT Ontwikkeling

Tonny

PHP developer

Leroy

PHP developer

Niels

PHP developer

Youri

PHP developer

Kevin

PHP developer

Brendan

PHP developer

Thomas

PHP developer

Lucas

PHP developer

Peter

PHP developer

Jesper

PHP developer

Solliciteren in 4 stappen

1. Online solliciteren

1. Online solliciteren

Leuk dat je interesse hebt in de vacature en ons bedrijf! Solliciteer direct online. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en je cv te uploaden.

2. Kennismaking

2. Kennismaking

Yes! We nemen graag contact op om elkaar beter te leren kennen. Wat wil je van ons weten? Natuurlijk willen we jou ook een aantal vragen stellen. 

3. Tweede ronde

3. Tweede ronde

Graag duiken we verder met jou de inhoud in. In een gesprek (met eventueel een case) bespreken we de laatste puntjes die nog open staan. 

4. Gefeliciteerd

4. Gefeliciteerd

Je hebt de baan! Samen bespreken we je contract, arbeidsvoorwaarden en programma voor de eerste dag. Welkom bij Promovendum!

Enthousiast? Solliciteer snel!

Wil je nog iets van ons weten?

Solliciteer direct online! Wie weet ontvang je een uitnodiging voor een kop koffie (of thee) en een goed gesprek.

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen over de functie? Neem contact met me op! Ik beantwoord je vragen graag.

Pre-employment screening

Wij zoeken leuke, gezellige collega’s voor onze teams. Maar als financiële dienstverlener vinden we betrouwbare medewerkers net zo belangrijk! Kom jij bij ons werken? Dan is pre-employment screening een vast onderdeel. Geen zorgen, dit is puur een formaliteit. Maar we willen het wel even gezegd hebben.