7 redenen waarom werken bij ICT Beheer leuk is

altijd lekkere thee en koffie
Gepubliceerd op
24.081 keer gelezen

Systemen, apparatuur, internet…we kunnen allemaal niet meer zonder. En zeker ook niet om ons werk goed te kunnen doen. Dus is ICT Beheer een belangrijke spil in onze organisatie. Het team dat ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Maar hoe doen ze dat precies? En wat maakt het werken binnen dit team zo leuk? Ze vertellen je er zelf meer over!

Daarom is werken bij ICT Beheer leuker

  1. Uitdaging. Never a dull moment. Er is een heel breed scala aan systemen die allemaal met elkaar verbonden zijn. Al die data goed en leesbaar te kunnen uitwisselen, is al een uitdaging op zich. En als er ergens iets misgaat, kan dit meteen impact hebben op verschillende onderdelen. Denk aan het inloggen voor onze medewerkers of het telefoonsysteem waarmee we onze klanten te woord staan.  
  2. Altijd iets te vieren. Het belangrijkste is dat alle systemen continu goed blijven functioneren. Zo kunnen we al heel blij worden van kleine overwinningen, zelfs als het om eenvoudige oplossingen gaat. Zo valt er ook altijd iets te vieren. Goed bekeken toch?
  3. Arbeidsvitamine. Ja, die zijn er zeker. Daarnaast is er altijd wel iets lekkers te vinden bij ons op de 4de verdieping! Van snoep tot chocolade of een andere snack.
  4. Expert coacht expert. Ons team bestaat uit specialisten, bijvoorbeeld Windows- en Linux-experts. We delen zoveel mogelijk informatie, zodat iedereen elkaar kan ondersteunen. Dit zorgt ervoor dat, zelfs als iemand op vakantie is, de ander het werk kan overnemen. En we leren van elkaar. Dat maakt het werken in ons team ook leuk.


     

  5. Up-to-date. Ja, we zijn altijd bij de tijd. We werken altijd met moderne hardware en software. Onze collega’s merken dit meestal niet direct, tenzij er vertragingen optreden. Ook AI wordt steeds meer ingezet om taken te automatiseren.
  6. Always on Edge. Nee, niet de browser van Microsoft. Ons werk is heel erg dynamisch, er kan elke moment iets veranderen. Daarom staan we elke dag op scherp. Maar er is ook genoeg ruimte voor gezelligheid hoor!
  7. Typisch ICT Beheer. Ons team staat bekend om het de droge, soms foute humor, het bureau gevuld met snacks en een gedeelde passie voor technologie. De deur staat (bijna 😉) altijd voor iedereen open.

En nog een laatst leuk weetje: wij werken op de 4de verdieping met een prachtig uitzicht op de Maas. Onze afdeling is ruim opgezet met een gave muurschildering, dichtbij het koffiezetapparaat én het restaurant. Wat wil je nog meer?

 

Solliciteer op één van onze vacatures in Dordrecht!

Nieuwsgierig geworden naar ons team? Check onze vacatures. Je kunt ook altijd een open sollicitatie sturen. Wij zullen je met open armen ontvangen. Een goed kopje koffie of thee is nooit weg toch? ☕