Team ICT Ontwikkeling

Header ICT O

In dit digitale tijdperk is stilstand achteruitgang. Daarom blijven we elkaar iedere dag uitdagen. Onze interne applicaties en websites voor de klant blijven we ontwikkelen en verbeteren. Hier gaan wij met 14 collega’s op de afdeling ICT Ontwikkeling voor.

Vacatures ICT Ontwikkeling

Hier gaan jullie voor

Continu verbeteren is onze missie. Onze front-enders, back-enders en scrummaster zetten deze missie om in resultaten. Zo ontwikkelen we de interne applicaties zelf. Veiligheid staat hierbij voorop. Als verzekeraar krijgen we met gevoelige informatie te maken. We zorgen ervoor dat we op alle risico’s voorbereid zijn door de veiligheid van systemen uitvoerig te testen. Kunnen we bestaande risico’s in code oplossen? Dan doen we dat meteen!

Processen in onze applicaties worden uitvoerig getest. Onze front-enders slaan een brug tussen de programmering en het design. We nemen geen genoegen met zilver, als we ook voor goud kunnen gaan. Daarom houden we onze ogen open voor nieuwe systemen en ontwikkeling.

Dagelijks komt ons team samen voor een Scrum-sessie, ook wel stand-up genoemd. Tijdens een ‘vriendschappelijk potje rugby’ vertellen we elkaar waar we aan werken én waar we tegenaan lopen. We denken mee in oplossingen. Verantwoordelijkheden delen we, maar we geven elkaar ook de ruimte om in individuele interessegebieden te groeien. Samen staan we sterk.

Past deze afdeling bij jou?

Niet alleen voor de klant, maar juist ook voor onze collega’s willen we het beste. Samen zetten we stappen, maken we meters. Met opleidings- en doorgroeimogelijkheden willen we je helpen om het beste uit jezelf te halen. We groeien hard, zijn ambitieus en collegiaal. We blijven onszelf uitdagen en zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Door onze informele werksfeer houden we de lijnen kort. Je werkt veel samen met andere afdelingen. Zo is er altijd ruimte voor nieuwe inzichten en goede ideeën. Als jij na je werkdag met veel energie thuis komt, hebben wij het samen goed gedaan!

Een aantal van jouw nieuwe collega's

Koen

Teamleider ICT Ontwikkeling

Tonny

PHP developer

Leroy

PHP developer

Niels

PHP developer

Youri

PHP developer

Kevin

PHP developer

Brendan

PHP developer

Thomas

PHP developer

Lucas

PHP developer

Peter

PHP developer

Jesper

PHP developer