Team Hypotheken

Foto collega's in vergaderzaal

Hypotheekadvies geven: dat kunnen onze onafhankelijke, commerciële specialisten als de beste. We begeleiden onze klanten vanaf het moment dat zij een huis op het oog hebben, tot aan het akkoord op de hypotheekaanvraag, en alle stappen daartussen. Ook weten heel veel klanten ons te vinden om de maandlasten te verlagen of overwaarde op te nemen. Serious business? Zeker weten! Maar alles wat we doen, doen we met flinke dosis humor. Stoffig, saai of stijf is dit team zeker niet!

Vacatures Hypotheken

Hier gaan jullie voor

Met ons groeiende salesteam van 10 collega’s zijn we behoorlijk ambitieus. Wat we willen bereiken? De beste service leveren voor de klant. En maatwerk is hierbij altijd ons sleutelwoord. Geen hypotheekaanvraag is hetzelfde, en daarom nemen onze adviseurs de tijd voor de klant. Hebben we een goed inzicht gekregen in de persoonlijke situatie en de wensen? Dan gaan we aan de slag! Ons doel is om klanten tijdens het proces zoveel mogelijk te ontzorgen. We nemen de papierwinkel uit handen, hebben contact met de geldverstrekkers en maken documenten in orde. Zodat de klant zich volledig kan richten op het inrichten van een nieuw stulpje!

Onze doelen

  • Moeilijke materie makkelijk maken voor de klant
  • Klant snel zekerheid geven bij het aankopen van een huis
  • Elke klant topservice geven en een goed gevoel bieden 
  • Zeer klantvriendelijk en toch zo efficiënt mogelijk werken
     

Past deze afdeling bij jou?

Voor onze collega’s willen we altijd de beste zijn. Daarom gaan we elke dag voor een beetje meer, leuker én beter. Met opleidings- en doorgroeimogelijkheden willen we je helpen om het beste uit jezelf te halen.

Want doorgroeien, dat heb je bij ons helemaal zelf in de hand. Wie weet word je de ervaren hypotheekadviseur waar wij naar op zoek zijn. Trek dus zeker je ‘stoute’ schoenen aan en waag die sprong!

Hier zijn we trots op

  • Dat steeds meer klanten van onze diensten gebruik maken
  • De hoge klanttevredenheid, die blijkt uit vele reviews
  • Fijn werken in een super leuk (en grappig) team
  • Er staat al iets moois, maar we proberen constant te verbeteren

 

Jouw nieuwe collega's

Yen

Hypotheekadviseur

Peter

Hypotheekadviseur

Amber

Medewerker hypotheken

Robert

Manager Leven & Hypotheken

Patrick

Hypotheekadviseur

Vincent

Commercieel medewerker hypotheken

Rikkie

Medewerker hypotheken

Erik

Teamleider hypotheken

Merel

Medewerker hypotheken

Waarom Promovendum? Zij kunnen het weten!

Het onmogelijke doen we meteen, wonderen duren iets langer en op verzoek kunnen we nog toveren ook.

Amber, Medewerker hypotheken

We willen het beste intermediair van Nederland zijn en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Dit doen we met veel enthousiasme en gedrevenheid, ondersteuning en kennisoverdracht. In gezamenlijke sessies steken we veel op van elkaar en leer je iedere dag bij.

Peter, Hypotheekadviseur

We zijn een jonge organisatie die afgestudeerden helpt binnen te stromen op de werkvloer. Iedereen krijgt de kans zich te ontwikkelen en zich omhoog te werken.

Yen, Hypotheekadviseur