Marketing Intelligence Analist

werken_marketing_intelligence

Ben jij analytisch ingesteld, sociaal vaardig en heb je een passie voor innovatie? En ben jij bovenal sterk in het analyseren van offline en online data om zo tot interessante commerciële inzichten te komen? Lees dan snel verder!

Verzeker jezelf van een leuke uitdaging

Jij gaat ervoor zorgen dat we nog meer uit onze marketingdata halen! Dit zowel uit onze online als offline data en zowel uit interne als externe data. Naast het doen van analyses, dashboards maken en machine learning toepassen, help je collega’s om (online) marketingacties te automatiseren! 

Je komt terecht in een leuk, hecht marketingteam boordevol specialisten. Zo werk je nauw samen een marketing intelligence analist, content marketeers, een campagnespecialist en onze eigen inhouse designer. Ook hen help je met vraagstukken en casussen.

Met een afdelingsoverstijgend projectteam zijn we bezig om een datawarehouse te implementeren. Vanuit Marketing Intelligence ga je hier als Marketing Intelligence Analist je bijdragen aan leveren. Hiervoor spar je met technische collega’s, maar je weet ook zelf je weg te vinden in Python en SQL. Technische skills zijn dan ook heel belangrijk.

Een supermooie kans voor jou als Marketing Intelligence Analist om buiten bestaande kaders te denken, superveel bij te leren en in korte tijd veel te bereiken. Met jouw sterke drive en innovatieve karakter weet jij precies hoe je dit tot een succes maakt.

Wie wij zoeken

Het Marketing en Innovatie team zoekt een analytisch, creatief en gestructureerd talent om commerciële analyses op te zetten, uit te breiden en verder te professionaliseren. Je werkt voor de diverse merken van CAK Groep, waarvan Promovendum de bekendste is. Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring als Marketing Intelligence Analist, Marketing Data Analist of een vergelijkbare functie. Ervaring met online marketing data is een pre. Wij gebruiken Tableau, Python, MSSQL en MsQL op dit moment.

Reageer voor

Heb jij…

 • Ervaring met Tableau, Power BI, Qlik of vergelijkbare visualisatietools.
 • Ervaring met Python is een grote pre.
 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding in Marketingdata.
 • Minimaal 2 jaar ervaring als Marketing Intelligence Analist, Marketing Data Analist of een vergelijkbare functie.
 • Passie voor marketing data.
 • Technische skills en affiniteit hiermee.
 • Commercieel inzicht om snel kansen te spotten.
 • Sterk analytisch vermogen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Ervaring met dataontsluiting uit Google Analytics, Google Ads of vergelijkbare tools (pre).

Dan ben je verzekerd van

 • Een inspirerende en informele werkomgeving met leuke collega’s.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.
 • De vrijheid om mee te denken en nieuwe ideeën aan te dragen.
 • Een salaris tussen € 3.450 - 5.300, met 13e maand (die maandelijks uitgekeerd wordt).
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
 • Extra voordelige verzekeringen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.
 • Leuke bedrijfsfeesten, gevulde koelkasten en elke dag vers fruit.
 • De mogelijkheid om thuis te werken.

Jouw nieuwe collega's

Erik

Senior Adviseur Innovatie

Elianne

Manager Marketing en Innovatie

Jocelyn

Teamleider Marketing en Innovatie

Dennis

Online Campagne Specialist

Wouter

Marketing Intelligence Analist

Wesley

Online Campagne Specialist

Dikkie

Content en Video Marketeer

Solliciteren in 4 stappen

1. Online solliciteren

1. Online solliciteren

Leuk dat je interesse hebt in de vacature en ons bedrijf! Solliciteer direct online. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en je cv te uploaden.

2. Kennismaking

2. Kennismaking

Yes! We nemen graag contact op om elkaar beter te leren kennen. Wat wil je van ons weten? Natuurlijk willen we jou ook een aantal vragen stellen. 

3. Tweede ronde

3. Tweede ronde

Graag duiken we verder met jou de inhoud in. In een gesprek (met eventueel een case) bespreken we de laatste puntjes die nog open staan. 

4. Gefeliciteerd

4. Gefeliciteerd

Je hebt de baan! Samen bespreken we je contract, arbeidsvoorwaarden en programma voor de eerste dag. Welkom bij Promovendum!

Enthousiast? Solliciteer snel!

Heb je nog vragen?

Solliciteer direct online! Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen over de functie? Neem contact met me op! Je kan me altijd een appje sturen, bellen of mailen. Ik beantwoord je vragen graag. En wie weet ontvang je een uitnodiging voor een kop koffie (of thee) en een goed gesprek. 

Pre-employment screening

Wij zoeken leuke, gezellige collega’s voor onze teams. Maar als financiële dienstverlener vinden we betrouwbare medewerkers net zo belangrijk! Kom jij bij ons werken? Dan is pre-employment screening een vast onderdeel. Geen zorgen, dit is puur een formaliteit. Maar we willen het wel even gezegd hebben.

Ook iets voor jou?

Bekijk alle vacatures