welkom-bij-promovendum

Dit zijn wij!

Bij Promovendum maken we elke werkdag leuker. We doen bijna alles in eigen beheer. Van IT tot onze klantenteams. Dat maakt het werken bij ons uitdagend. We zijn daardoor flexibel, weten écht waar we het over hebben en zetten ons in voor een blije klant. Hoe we dat doen? Dat lees je hier. 

Werken bij een verzekeraar saai? Écht niet!

We bestaan dan misschien al lang, toch zijn we een jonge organisatie: 64 procent van onze fijne collega’s is jonger dan 35 jaar. 

Onze manier van werken sluit daarbij aan. We werken namelijk voornamelijk online. Makkelijker voor de klant en voor ons. Geen dikke dossiers maar digitale informatie. We ontwikkelen onszelf graag en houden van nieuwe mogelijkheden verkennen. Samen werken verschillende teams aan slimme verbeteringen en maken we processen sneller. Is het bij een team heel druk? Dan springt een ander team even bij als dat kan. Samen sterk 😁.

Bekijk alle vacatures
website-promo-telefoon

Trots om bij ons te werken

Welverdiende ontspanning hoort er ook echt bij. Zo hebben we elke vrijdag een gezellige, en soms éxtra bijzondere vrijmibo 🍹. We trotseren met regelmaat de obstacle run Mud Masters. We lopen de Santa Run in Dordrecht en hebben jaarlijks een Trappenloop wedstrijd. Over onze bedrijfsfeestjes én jaarlijkse Kerst Xperience wordt nog heel erg lang nagepraat.

Wat het werken bij ons nóg leuker maakt? Er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Aan jou de keuze wat het beste past. Zo willen we je helpen om het beste uit jezelf te halen. Met onze informele werksfeer houden we de lijnen kort. Dat maakt het werken ook prettig. Zo is er altijd ruimte voor nieuwe inzichten en goede ideeën. Door onze afdeling Medewerkerstevredenheid word je écht gehoord.

Collega-dakterras-trots-promovendum

Collega's blij, wij blij

Niet alleen voor de klant, maar juist ook voor onze collega’s willen we de beste zijn. We zorgen dat het je aan niks ontbreekt. Fairtrade koffie van versgemalen bonen of liever thee? Het staat voor je klaar. IJskoude drankjes en fruit haal je uit de goedgevulde koelkasten. Liggen je bammetjes nog thuis? Geen probleem! In ons bedrijfsrestaurant haal je voor een klein prijsje een heerlijke biologische lunch. De keuze is reuze. Ook als je vega eet 🌱. 

Eten kan in het restaurant of op het dakterras met uitzicht over de Oude Maas. Wist je trouwens dat we in het restaurant ook pool- en pingpongtafels hebben staan? Dat gaat er soms lekker fanatiek aan toe. Naast tafelvoetbal of een potje pingpong kan je ook gewoon even een tijdschriftje lezen. Ben jij meer een buitenmens? Dan kun je altijd mee met de collega's die (soms door weer en wind) een rondje wandelen in de pauze. 

poolen-restaurant

What's in it for you?

En wat kan je allemaal nog meer verwachten als je hier aan de slag gaat? 

 • Vega lunch of andere lekkere broodjes voor een klein prijsje, biologische siroop, fairtrade koffie/ thee... teveel om op te noemen.  ☕🥃🥑🍌🍎
 • Enthousiaste collega's. 
 • Leuke feestjes.
 • Relaxte vrijmibo.

En natuurlijk: 

 • Een mooi salaris.
 • 13e maand verdeeld over het jaar. Dus elke maand er zomaar bij.
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
 • Korting op onze verzekeringen en hypotheekadvies. 
 • Een goed bereikbaar kantoor: aan de rand van centrum Dordrecht.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Je kan thuiswerken, maar op kantoor zien we je ook graag. 
complimentenkaartjes

Wie goed doet, goed ontmoet

Met ons gaat het goed. Daarom willen we graag wat teruggeven aan mensen die het minder hebben. In 1997 hebben we Stichting ’t Groenland in het leven geroepen. Onze stichting verleent (financiële) hulp aan instellingen of hulpbehoevenden in Afrika. Op diverse plaatsen hebben we projecten opgezet. Zo worden er kindertehuizen, scholen en hospitalen gebouwd en worden er waterputten geslagen in onder andere Ghana, Liberia, Tanzania, Nepal en Oeganda. Maar ook dichterbij huis. Met bijvoorbeeld onze Fiets naar je werk-week, waarbij de opbrengst naar een goed doel in eigen land gaat. 

fietsen-binnenstad-dordrecht

Even terug naar het begin... 

Je kent Promovendum misschien wel van onze doelgroep: hoger opgeleiden. Ruim 40 jaar geleden, in 1981, is onze oprichter Bert zich gaan richten op verzekeringen voor mensen die in het onderwijs werken. Dit is door de jaren heen steeds verder uitgebreid. Tegenwoordig richt Promovendum zich niet alleen maar op mensen die in het onderwijs werken, maar op hoger opgeleiden in het algemeen. Onze moederonderneming de CAK Groep bestaat trouwens uit maar liefst 6 merken en ruim 200 collega’s! Sinds 2010 zijn de meeste verzekerden aangesloten bij ons bekendste merk: Promovendum.

Promovendum_campagne_auto

Kom ook bij ons werken!

Neem een kijkje bij onze vacatures. We hopen je snel te ontmoeten. Verzeker jezelf van een leuke baan in een mooie organisatie: kies Promovendum! 😉 

En volg je ons ook al op Instagram? Daar zie je pas echt goed hoe leuk het werken bij Promovendum is! 

Femke Beerstra

Jouw nieuwe organisatie

6
merken
200
collega's

Onze merken

Binnen de CAK Groep hebben we verschillende merken en producten. Zo blijft werken binnen onze organisatie altijd uitdagend en veelzijdig. Denk aan onze schadeverzekeringen, de hypothekenafdeling of ons eigen letselschadebureau. Benieuwd naar de andere merken? Bekijk ze hier!

Werken in Dordrecht

We zetten ons in om de beste dienstverlening te leveren voor onze klant. Dit doen we met zo'n 200 collega’s vanuit een inspirerende en informele werkomgeving in een modern kantoorpand met fantastisch uitzicht. Met onze goed gevulde koelkasten en verse koffie of (munt)thee staat niks ons in de weg om samen stappen te zetten. 

Onze blogs