Receptie met medewerkers

Dit zijn wij!

Bij Promovendum ben je verzekerd van iets moois, iets beters. Niet voor niets zijn we al jaren één van de meest vooruitstrevende organisaties binnen de financiële dienstverlening.

Waar het begon

Toen Bert opmerkte dat geen enkele verzekeraar zich richtte op mensen die werkzaam zijn in het onderwijs, vond hij dat hier verandering in moest komen. In 1981 werd daarom de CAK Groep geboren als verzekeraar voor mensen in het onderwijs. Inmiddels bestaat de CAK Groep uit 5 merken en ruim 200 collega’s. Sinds 2010 zijn de meeste verzekerden aangesloten bij ons bekendste merk: Promovendum. Tegenwoordig richten we ons met onze schadeverzekeringen niet alleen maar op mensen die werkzaam zijn in het onderwijs, maar op hoger opgeleiden in het algemeen. En daar staat ons bekendste merk Promovendum dan ook bekend om! 

Een jong bedrijf

We bestaan dan misschien al lang, toch zijn we een jonge organisatie: 64 procent van onze fijne collega’s is jonger dan 35 jaar. Samen zetten we stappen, maken we meters. Met opleidings- en doorgroeimogelijkheden willen we je helpen om het beste uit jezelf te halen. Met onze informele werksfeer houden we de lijnen kort. Zo is er altijd ruimte voor nieuwe inzichten en goede ideeën. Door onze afdeling Medewerkerstevredenheid word je écht gehoord.

Volle koelkasten en versgemalen koffiebonen

Niet alleen voor de klant, maar juist ook voor onze collega’s willen we de beste zijn. We zorgen dat het je aan niks ontbreekt. Koffie van versgemalen bonen of liever thee? Het staat voor je klaar. IJskoude drankjes en fruit haal je uit de goedgevulde koelkasten. Liggen je bammetjes nog thuis? Geen probleem! In ons bedrijfsrestaurant haal je voor een klein prijsje een biologische maaltijd. De keuze is reuze. Eten doe je in het restaurant of op het dakterras met uitzicht over de Oude Maas. Elke vrijdag sluiten we de week samen af, waarbij muziek en bittergarnituur natuurlijk niet mogen ontbreken. De fanatiekelingen kunnen tijdens de vrijdagmiddagborrel een poging wagen om de baas te verslaan met een potje tafeltennis. Wees gewaarschuwd, want hij geeft zich zomaar niet gewonnen!

Samen zetten we stappen

We werken hard, maar we maken ook ruimte voor welverdiende ontspanning. Zo ging het hele bedrijf aan de wandel tijdens onze zes weken durende ‘Stappen Challenge’. Daarnaast hebben we met ruim 60 collega’s de modder getrotseerd, toen we meededen aan de obstacle run ‘Mud Masters’. De dag voor kerst worden alle collega’s traditiegetrouw in het zonnetje gezet tijdens de ‘KerstXperience’, waarbij onder andere een stoelmasseur, barista, haarstylist en barbier ervoor zorgen dat we goedgemutst de feestdagen ingaan. Niet alleen met kerst vinden we reden om een feestje te vieren. Onze evenementen zijn het gesprek van de dag en worden tot in de puntjes verzorgd. Zo bedanken wij onze collega's voor de stappen die we het hele jaar door zetten. 

Wie goed doet, goed ontmoet

Met ons gaat het goed. Daarom willen we graag wat teruggeven aan mensen die het minder hebben. In 1997 hebben we Stichting ’t Groenland in het leven geroepen. Onze stichting verleent (financiële) hulp aan instellingen of hulpbehoevenden in Afrika. Op diverse plaatsen hebben we projecten opgezet. Zo worden er kindertehuizen, scholen en hospitalen gebouwd en worden er waterputten geslagen in onder andere Ghana, Liberia, Tanzania, Nepal en Oeganda. 

Enthousiast?

Neem een kijkje bij onze vacatures. We hopen je snel te ontmoeten. Verzeker jezelf van een leuke baan in een mooie organisatie: kies Promovendum!

Jouw nieuwe organisatie

5
merken
200+
collega's

Onze merken

Binnen de CAK Groep hebben we verschillende merken en producten. Zo blijft werken binnen onze organisatie altijd uitdagend en veelzijdig. Denk aan onze schadeverzekeringen, de hypothekenafdeling of ons eigen letselschadebureau. Benieuwd naar de andere merken? Bekijk ze hier!

Werken in Dordrecht

We zetten ons in om de beste dienstverlening te leveren voor onze klant. Dit doen we met ruim 200 collega’s vanuit een inspirerende en informele werkomgeving in een modern kantoorpand met fantastisch uitzicht. Met onze goed gevulde koelkasten en verse koffie of (munt)thee staat niks ons in de weg om samen stappen te zetten. 

Onze blogs