PHP developer (mediorfunctie)

ICT ontwikkelaars kijken naar beeldscherm
Dordrecht
32 - 40
Mbo4, Hbo
3.050
 - 
4.250

Heb jij je sporen in het ontwikkelen in PHP al verdiend en ben je klaar voor de volgende stap? Wil jij, met behulp van standaarden en de oplossingen die bestaande design patterns bieden, hoge kwaliteit software opleveren? En zoek jij de omgeving waarin je gestimuleerd en ondersteund wordt om door te groeien naar senior? Lees dan snel verder.

Verzeker jezelf van deze uitdaging

Als medior PHP developer heb je al de nodige ervaring opgedaan. Je bent goed in staat om werk en keuzes te beargumenteren. Je blik verruimt zich naar meer factoren dan alleen de programmatuur waar je zelf mee bezig bent. Sowieso ben je in staat om zelfstandig duidelijke taken op te pakken en uit te zoeken. Maar buiten dat denk je mee over inhoudelijke wensen en alternatieven, zowel op technisch als op functioneel gebied.

Kun je meer aan? Dan zal je steeds vaker proactief betrokken worden bij de werkzaamheden van je collega's. Je helpt de junior developers met specifieke vragen en misschien ook andere medior developers. Je bent in staat om met de (interne) klant en eindgebruikers op detailniveau te overleggen.

Wij dagen jou stap voor stap verder uit om te groeien van medior tot senior. Bijvoorbeeld door op technisch gebied de architectuur van een nieuwe functionaliteit te bepalen. Of je krijgt de leiding over een (deel)project, waarbij jij de taken verdeelt.

Bij ons heeft kwaliteit altijd de prioriteit. Dat betekent dat je de tijd krijgt om de code goed neer te zetten, te testen, automatische testen te schrijven en herbruikbaar op te zetten. Wij hebben een aantal applicaties die we continu met één of meerdere teams verbeteren. Dat betekent dat jouw collega's de code moeten snappen. Maar ook jij moet over een half jaar nog begrijpen wat je hebt gedaan!

Bij complexere code en architectuur zal je soms nog wat te leren hebben. Geen probleem! Onze seniors helpen je graag. Of je neemt hier extra tijd voor om je er goed in te verdiepen.

Het team waarin je terecht komt is jong, ambitieus en professioneel. We hebben een team dat gezamenlijk een bijdrage wil leveren aan de organisatie. We helpen elkaar dus met groeien en verbeteren. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning en gaan we lekker informeel met elkaar om. Regelmatig zoeken collega's elkaar op in hun vrije tijd voor een bioscoopje, een potje poolen na werktijd, of ergens een hapje eten. Geen behoefte aan? Ook prima!

Zo ziet je dag eruit als medior PHP developer

Als medior PHP developer werk je aan een functionaliteit die bijdraagt aan het hoofddoel van het huidige kwartaal. Je begint met een junior developer uit je team op weg te helpen door met hem te pair programmen. Daarna ga je alleen verder. Voor wat extra focus zet je een koptelefoon met je eigen muziek op. Je zet nog voor de lunch een merge request open, zodat je collega’s je code’s middags kunnen reviewen. Je code wordt automatisch gecheckt op onze standaarden en doorloopt alle automatische testen. Op een scherm op de afdeling zie je dat je build goed is gegaan.

Reageer voor

Heb jij…

 • Minimaal 2 jaar ervaring als PHP developer.
 • Passie voor programmeren.
 • Een talent voor het schrijven van goede, nette en testbare code.
 • Ervaring met een PHP framework, bijvoorkeur Symfony.
 • Voldoende kennis om zelfstandig een project van A tot Z te realiseren (denk hierbij aan de architectuur, deployment en automatisch testen).

Dan ben je verzekerd van

 • Een mooi passend salaris tussen € 3.050 - 4.250 (incl. 13e maand).
 • 13de maand verdeeld over het jaar. Dus elke maand er zomaar bij. 
 • 25 vakantiedagen (én de mogelijkheid om 5 extra dagen bij te kopen).
 • Laptop van de zaak om de beste codes mee te schrijven.
 • De mogelijkheid om thuis te werken.
 • Een goed bereikbare werkplek: 10 minuten van het treinstation.
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.
 • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen.
 • Korting op onze verzekeringen (inclusief hypotheekadvies).
 • Een afdeling waar kwaliteit boven kwantiteit staat, en waar men zorgvuldig elkaars code van feedback voorziet.
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke bedrijfsfeestjes.

Een aantal van jouw nieuwe collega's

Koen

Teamleider ICT Ontwikkeling

Tonny

PHP developer

Leroy

PHP developer

Niels

PHP developer

Youri

PHP developer

Kevin

PHP developer

Brendan

PHP developer

Thomas

PHP developer

Lucas

PHP developer

Peter

PHP developer

Jesper

PHP developer

Solliciteren in 4 stappen

1. Online solliciteren

1. Online solliciteren

Leuk dat je interesse hebt in de vacature en ons bedrijf! Solliciteer direct online. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en je cv te uploaden.

2. Kennismaking

2. Kennismaking

Yes! We nemen graag contact op om elkaar beter te leren kennen. Wat wil je van ons weten? Natuurlijk willen we jou ook een aantal vragen stellen. 

3. Tweede ronde

3. Tweede ronde

Graag duiken we verder met jou de inhoud in. In een gesprek (met eventueel een case) bespreken we de laatste puntjes die nog open staan. 

4. Gefeliciteerd

4. Gefeliciteerd

Je hebt de baan! Samen bespreken we je contract, arbeidsvoorwaarden en programma voor de eerste dag. Welkom bij Promovendum!

Enthousiast? Solliciteer snel!

Heb je nog vragen?

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen over de functie? Neem contact met me op! Je kan me altijd een appje sturen, bellen of mailen. Ik beantwoord je vragen graag.

Pre-employment screening

Wij zoeken leuke, gezellige collega’s voor onze teams. Maar als financiële dienstverlener vinden we betrouwbare medewerkers net zo belangrijk! Kom jij bij ons werken? Dan is pre-employment screening een vast onderdeel. Geen zorgen, dit is puur een formaliteit. Maar we willen het wel even gezegd hebben.