Team Zorg

Collega's zitten gezellig samen

Van fysiotherapeut tot plastisch chirurg, huisarts of specialist: onze klanten bezoeken ze allemaal. Waar zorg nodig is, worden zorgkosten gemaakt. Jij zorgt er samen met jouw collega’s voor dat alle zorgdeclaraties correct worden afgehandeld. Dit doe je samen met 35 collega's vanuit ons pand in Amersfoort. 

Vacatures bekijken

Hier gaan jullie voor

Geen declaratie is hetzelfde. Daar weten onze collega’s van de afdeling Zorg Declaratieverwerking alles van. De polisvoorwaarden kennen we op ons duimpje en de landelijke wet- en regelgeving kent geen geheimen voor ons. Zo bepalen we of de declaratie voor een vergoeding in aanmerking komt, en hoe groot deze zou moeten zijn. Wordt een medische behandeling wel door ons vergoed? Aan de hand van klachten en foto’s zoeken onze collega’s van de afdeling Medisch Advies dit verder uit. Wanneer de declaratie is verwerkt, gaan onze collega’s van de afdeling Interne Controle aan de slag. Zo kunnen we aan zorgverzekerden én zorgverleners garanderen dat de declaraties juist ingediend en afgehandeld zijn. Maar we nemen geen genoegen met zilver als we ook voor goud kunnen gaan. Wanneer de medische behandeling op zich laat wachten, zorgen we er met onze wachtlijstbemiddeling voor dat de verzekerde toch ergens terecht kan. Zo verzekeren we onze klanten van een écht goede zorgverzekering!

Past deze afdeling bij jou?

Niet alleen voor de klant, maar juist ook voor onze collega’s willen we de beste zijn. Samen zetten we stappen en maken we meters. Met opleidings- en doorgroeimogelijkheden willen we je helpen om het beste uit jezelf te halen. We groeien hard, zijn ambitieus en collegiaal. We blijven onszelf uitdagen en zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Door onze informele werksfeer houden we de lijnen kort. Zo is er altijd ruimte voor nieuwe inzichten en goede ideeën. Als jij na je werkdag met veel energie thuis komt, hebben wij het samen goed gedaan.

Waarom Promovendum? Hij kan het weten!

Van mondzorg tot GGZ, van wijkverpleging tot plastische chirurgie en van hulpmiddelen tot zorgbemiddeling: ieder dossier dat wij afhandelen is weer anders. De grote variatie maakt onze functie zo leuk.

Rick, Senior medewerker Medisch advies