Team Financieel

Best kept secret op glazen deur

Als organisatie krijgen we te maken met een heleboel inkomsten en uitgaven. Op de afdeling Financiële Administratie zorgen we ervoor dat al deze financiële stromen in goede banen geleid worden. Zes financieel administratietalenten verzorgen de boekhouding en salarisadministratie voor onze hele organisatie.

Vacatures Financieel

Hier gaan jullie voor

Op onze afdeling zijn we in alle geldzaken thuis. Inkomende facturen en bankafschriften worden door ons verwerkt. Crediteuren ontvangen van ons de betaling van hun factuur. Aan het einde van de maand zijn we éxtra geliefd bij onze collega's, want dan zorgen we er weer voor dat ieders bankrekening gespekt is. Van een harde deadline worden wij niet warm of koud. We zijn niet anders gewend, want het betalingsverkeer gaat altijd door. Zelfstandig werken hoort erbij, maar samenwerken net zo goed. We controleren elkaar en denken graag met elkaar mee. Iedere maand stellen we orde op zaken. Door diverse managementoverzichten op te leveren, zoals de winst- en verliesrekening en de balans, krijgen we een goed beeld van de huidige stand van zaken. Komt de accountant langs? Geen probleem. De financiële administratie kent geen geheimen voor ons!

Past deze afdeling bij jou?

Niet alleen voor de klant, maar juist ook voor onze collega’s willen we het beste. Samen zetten we stappen, maken we meters. Met opleidings- en doorgroeimogelijkheden willen we je helpen om het beste uit jezelf te halen. We groeien hard, zijn ambitieus en collegiaal. We blijven onszelf uitdagen en zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Door onze informele werksfeer houden we de lijnen kort. Je werkt veel samen met andere afdelingen. Zo is er altijd ruimte voor nieuwe inzichten en goede ideeën. Als jij na je werkdag met veel energie thuis komt, hebben wij het samen goed gedaan!

De sfeermakers van Financieel

Miranda

Hoofd Boekhouding

Saskia

Boekhoudkundig medewerker

Maaike

Boekhoudkundig medewerker