Schade

Schade

Het Schadeteam in twee woorden? Professioneel en persoonlijk. Of het nu gaat om auto-, reis- of letselschade: dit team behartigt de belangen van onze verzekerden. Altijd opzoek naar een vlotte schadeafwikkeling, met de juiste dosis empathie. 

Vacatures bekijken

Hier gaan jullie voor

Bij schade is er geen one size fits all oplossing. Iedere schade is namelijk anders. Als team zorgen we ervoor dat elk schadedossier op een passende manier wordt behandeld. Onze schadebehandelaars kennen de voorwaarden daarom op hun duimpje. En zijn bovendien niet voor een gat te vangen. Zij zien iedere schade als een klein project, waarin ze zich vastbijten. Uiteraard verliezen zij het belang van de klant niet uit het oog.

Onze doelen

  • Door procesverbetering een betere klantbeleving creëren. 
  • Schaderegeling is dienstverlening.
  • Wij werken met mensen en niet met dossiers.
  • Don’t be the same…. be better!

Past deze afdeling bij jou?

Niet alleen voor de klant, maar juist ook voor onze collega’s willen we het beste. Wie start bij Schade heeft volop kansen om zich verder te ontwikkelen.

Met opleidings- en doorgroeimogelijkheden helpen we je om het beste uit jezelf te halen. Wie weet wordt je Senior schadebehandelaar. Of specialiseer je je in letselschade. Want het doorgroeien, dat heb je bij ons helemaal zelf in de hand.

Hier zijn we trots op

  • Ons onderlinge bakschema voor taart en andere lekkernijen.
  • Werkplezier creëren met (digitale) vrijmibo's of een teamuitje.
  • En niet te vergeten: onze goed gevulde snoeppot ;).

Waarom Promovendum? Zij kunnen het weten!

Klanten worden steeds kritischer, zeker ook onze doelgroep. Een vlotte schadeafwikkeling draagt bij aan de klanttevredenheid, en als de klant tevreden is ben ik dat ook.

Tim, Senior Specialist schaderegeling

Het bijstaan van mensen die naar aanleiding van een ongeval letsel hebben opgelopen, geeft veel voldoening. Door de professionele maar toch persoonlijke benadering, voelen cliënten zich gehoord en (juridisch) gesteund. 

Scarlette, Letselschade-expert

De grootste uitdaging voor ons team is om te groeien, zodat we steeds meer letselschade slachtoffers kunnen bereiken en helpen. Tegelijkertijd willen we onze hoge kwaliteit en korte reactietijd blijven waarborgen.

Marlon, Letselschade-expert/projectcoördinator