Team Schade

Header schade

Het Schadeteam in twee woorden? Professioneel en persoonlijk. Of het nu gaat om auto-, reis- of letselschade: dit team behartigt de belangen van onze verzekerden. Altijd op zoek naar een vlotte schadeafwikkeling, met de juiste dosis empathie. 

Vacatures Schade

Hier gaan jullie voor

Bij schade is er geen one size fits all oplossing. Iedere schade is namelijk anders. Als team zorgen we ervoor dat elk schadedossier op een passende manier wordt behandeld. Onze schadebehandelaars kennen de voorwaarden daarom op hun duimpje. En zijn bovendien niet voor een gat te vangen. Zij zien iedere schade als een klein project, waarin ze zich vastbijten. Uiteraard verliezen zij het belang van de klant niet uit het oog.

Onze doelen

  • Door procesverbetering een betere klantbeleving creëren. 
  • Schaderegeling is dienstverlening.
  • Wij werken met mensen en niet met dossiers.
  • Don’t be the same…. be better!

Past deze afdeling bij jou?

Niet alleen voor de klant, maar juist ook voor onze collega’s willen we het beste. Wie start bij Schade heeft volop kansen om zich verder te ontwikkelen.

Met opleidings- en doorgroeimogelijkheden helpen we je om het beste uit jezelf te halen. Wie weet wordt je Senior schadebehandelaar. Of specialiseer je je in letselschade. Want het doorgroeien, dat heb je bij ons helemaal zelf in de hand.

Hier zijn we trots op

  • Ons onderlinge bakschema voor taart en andere lekkernijen.
  • Werkplezier creëren met (digitale) vrijmibo's of een teamuitje.
  • En niet te vergeten: onze goed gevulde snoeppot ;).

Een aantal van jouw nieuwe collega's

Brigitte

Specialist Personenschade

Claudia

Specialist schaderegeling

Menno

Specialist schaderegeling

Nick

Specialist schaderegeling

Maxime

Administratief specialist schaderegeling

Michelle

Specialist schaderegeling

Waarom Promovendum? Zij kunnen het weten!

Ons team houdt zich bezig met alles wat je maar kan bedenken met betrekking tot schade. Door het leuke werk en de fijne sfeer vliegt elke dag voorbij!

Jeroen, Specialist schaderegeling

Klanten worden steeds kritischer, zeker ook onze doelgroep. Een vlotte schadeafwikkeling draagt bij aan de klanttevredenheid, en als de klant tevreden is ben ik dat ook.

Tim, Specialist personenschade

De kans om je kwaliteiten te verbinden met uitdagingen. Daarnaast is er ook oog om je talenten verder te ontwikkelen binnen een gezellig team. 

Claudia, Specialist schaderegeling

Promovendum is een gezellig bedrijf waarbij, naast de dagelijkse werkzaamheden, de werknemer zelf ook centraal staat. Personeelsuitjes, bedrijfsfeestjes en net de kleine extraatjes maken het leuk om hier te werken.

Brigitte, Supervisor klantadvies