Team Data

Team Data

De verschillende afdelingen van Promovendum verzamelen allemaal hun eigen gegevens en gebruiken hun eigen systemen. Aan de Afdeling Data de schone taak om dit te stroomlijnen en uiteindelijk één centrale datalaag te creëren.

Vacatures Data

Hier gaan jullie voor

Bij de afdeling Data weten we precies hoe we data in ons voordeel moeten inzetten. Naast dat we data verzamelen, weten we dit op een juiste manier te gebruiken en in te zetten. We vertalen vraagstukken van de afdelingen en de organisatie naar technische oplossingen. Een case waar wij als afdeling Data momenteel druk mee bezig zijn, is het oprichten van één centrale databank. Het doel is om alle gegevens uiteindelijk samen te brengen. Hierdoor beschikken onze collega’s over relevante data uit één omgeving, en is het bewaren van dubbele data overbodig. Bovendien kunnen we zorgen dat alle data die erin staat up-to-date blijft en klopt. Dat is enorm waardevol, want hierdoor is er nog maar één versie van de waarheid!

Past deze afdeling bij jou?

Niet alleen voor de klant, maar zeker ook voor onze collega’s willen we het beste. Samen zetten we stappen, maken we meters. Met opleidings- en doorgroeimogelijkheden willen we je helpen om het beste uit jezelf te halen. We groeien hard, zijn ambitieus en collegiaal. We blijven onszelf uitdagen en zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Tussen het werken door is er natuurlijk altijd tijd voor een glimlach, maar nog liever horen we een schaterlach! Door onze informele werksfeer houden we de lijnen kort. Zo is er altijd ruimte voor nieuwe inzichten en goede ideeën. Als jij na je werkdag met veel energie thuis komt, hebben wij het samen goed gedaan!

Jouw nieuwe collega's

Erik

Operationeel manager

Jos

Data-analist

Peter

Databasespecialist

Damiën

Data-analist

Richard

Medewerker data/applicatiebeheer

Sabina

Specialist procesmanagement