Team Communicatie

Header communicatie

Bij Communicatie houden we van duidelijke taal. Samen zorgen wij ervoor dat - soms best complexe - verzekeringsinformatie vertaald wordt naar een heldere boodschap voor onze verzekerden. Wordt het een tekst, infographic of animatie? Aan ons de taak om te bepalen hoe de boodschap het beste aankomt! Dat doen we voor de klanten van al onze verzekeringen.

Vacatures communicatie

Hier gaan jullie voor

Als team zorgen wij ervoor dat onze communicatie-uitingen voor iedereen duidelijk zijn én bij Promovendum passen. Zo helpen we collega's bij communicatievraagstukken en verbeteren we communicatieprocessen. Ook denken we mee over campagnes, e-mailings, commercials en nog veel meer. Samen zijn we verantwoordelijk voor alle externe communicatie-uitingen naar onze klanten. Doelgroepgericht denken is inmiddels onze tweede natuur. Wij willen onze klanten op de allerbeste manier bereiken. En ook de interne communicatie naar collega’s vergeten we niet. Hier hebben we zelfs een eigen manager voor. Kortom: uitdaging genoeg!

Onze doelen

 • Moeilijke zaken makkelijk maken voor klanten
 • Toezicht houden op onze tone-of-voice
 • Klanten een glimlach bezorgen met al onze communicatie-uitingen 
   

Past deze afdeling bij jou?

Bij Communicatie halen we energie uit onze baan. Je krijgt de vrijheid en de kans om jouw passie te ontwikkelen. Waar ben jij goed in? Wat wil je nog leren?

Met opleidings- en doorgroeimogelijkheden willen we je helpen om het beste uit jezelf te halen. Want doorgroeien, dat heb je bij ons helemaal zelf in de hand. Wie weet groei je uiteindelijk wel door naar een seniorfunctie of word je teamleider. Trek dus zeker je ‘stoute’ schoenen aan en waag die sprong!

Hier zijn we trots op

 • Samenwerking met andere afdelingen, elke dag leren we van elkaar!
 • Onze eigen ‘Begrijpelijk Schrijven’ schrijfstijl
 • De uiteenlopende sporten van ons team: van yoga tot marathon lopen
 • En nog veel meer toffe dingen die we doen 
   

De sfeermakers van Communicatie

Marjolijn

Senior Communicatieadviseur

Veerle

Communicatie medewerker

Pim

Communicatie medewerker

Michelle

Communicatie medewerker

Suzanne

Manager Communicatie

Wendy

Communicatie adviseur

Zorgen voor een glimlach? Zij weten hoe!

Mijn functie bestaat uit veel verschillende werkzaamheden, waardoor geen dag hetzelfde is. Er is veel creatieve vrijheid. Er wordt veel gelachen, maar ook hard gewerkt!

Veerle, Communicatiemedewerker

Het mooie van dit team is dat we elkaar aanvullen. Dat gebeurt met teksten schrijven, html templates maken of processen aanscherpen. En zeker ook als het gaat om slechte grappen, sterke verhalen en luisteren naar elkaar. #trotsopditteam

Marjolijn, Senior Communicatieadviseur

Het is fantastisch om deel uit te maken van dit team. We dagen elkaar uit en versterken elkaar. Daardoor ontstaat ‘mooie communicatie’.

Rob, Manager Interne Communicatie en Medewerkerstevredenheid

Vacatures Communicatie

We hebben op het moment geen vacatures openstaan voor de afdeling Communicatie. Maar je kan natuurlijk altijd jouw sollicitatiebrief sturen! ☕