Team ICT Beheer

header team ict beheer

Al werken we nog zo hard: zonder onze servers, software en hardware komen we er niet. Op de afdeling ICT Beheer zorgen we er met zes collega’s voor dat de juiste ICT middelen altijd beschikbaar zijn. Daar blijft het niet bij, want als ICT Beheerders nemen we ook de verantwoordelijk voor het onderhoud op ons. Zo kunnen alle collega’s binnen onze organisatie ongestoord, snel én efficiënt te werk gaan.

Vacatures ICT Beheer

Hier gaan jullie voor

Als ICT Beheerders is het onze taak  om alle ICT middelen binnen de organisatie optimaal te laten functioneren. Het beheer van de software en de internet webservers is aan ons wel besteed. Het testen en uitvoeren van updates hebben we tot een kunst verheven. We zitten met onze neus bovenop de laatste ontwikkelingen en maken continu de afweging: blijven we bij oud, of gaan we voor nieuw. Het belang van de organisatie staat voorop. Voor onze collega’s staan we altijd klaar. Voor alle vragen op het gebied van ICT zijn ze bij ons aan het juiste adres. Informatie over gebruikte programma’s schudden we zo uit onze mouw. Als een computer is vastgelopen, vliegen we gelijk naar de ‘plaats delict’. Ook aan nieuwe collega’s wordt gedacht. Op hun eerste werkdag zijn alle rechten ingeregeld en liggen benodigde ICT middelen klaar. Is er geen mobiel meer op voorraad? Dan bestellen we die meteen. Zo zorgen we er samen voor dat onze collega’s zich onbezorgd kunnen richten op de beste service voor onze klant. 
 

Past deze afdeling bij jou?

Niet alleen voor de klant, maar juist ook voor onze collega’s willen we het beste. Samen zetten we stappen, maken we meters. Met opleidings- en doorgroeimogelijkheden willen we je helpen om het beste uit jezelf te halen. We groeien hard, zijn ambitieus en collegiaal. We blijven onszelf uitdagen en zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Door onze informele werksfeer houden we de lijnen kort. Je werkt veel samen met andere afdelingen. Zo is er altijd ruimte voor nieuwe inzichten en goede ideeën. Als jij na je werkdag met veel energie thuis komt, hebben wij het samen goed gedaan!