Team Klanttevredenheid

Stapel kaartjes KT challenge

Iedere dag zetten we ons maximaal in om onze klanten een glimlach te geven. Op de afdeling Klanttevredenheid monitoren en analyseren we reviews, complimenten en eventuele klachten. Wat maakt onze klanten enthousiast, of juist minder tevreden? Als team hebben wij één doel voor ogen: zorgen dat onze klanten tevreden zijn.

Vacatures Klanttevredenheid

Hier gaan jullie voor

Tevreden klanten, dat is onze prioriteit. Als afdeling vertegenwoordigen wij onze klanten. We zijn kritisch en vragen ons altijd af: "Wat is het beste voor de klant?" en "Wat kan er beter?". Dit doen we onder andere door verbeterpunten te signaleren in reviews. Klantfeedback nemen we serieus en pakken we op. En een klacht? Dat is voor ons een kans om alsnog te zorgen voor een glimlach. Als team zetten we ook regelmatig klantonderzoeken op. We zijn nieuwsgierig wat klanten van ons vinden. Maar we willen ook graag weten wat beter kan of waar klanten vastlopen. Met die informatie adviseren we collega’s en zetten we projecten op om klanten nóg beter te helpen. Zo worden we iedere dag een beetje beter.

Past deze afdeling bij jou?

Niet alleen voor de klant, maar zeker ook voor onze collega’s willen we het beste. Samen zetten we stappen, maken we meters. Met opleidings- en doorgroeimogelijkheden willen we je helpen om het beste uit jezelf te halen. We groeien hard, zijn ambitieus en collegiaal. We blijven onszelf uitdagen en zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Tussen het werken door is er natuurlijk altijd tijd voor een glimlach, maar nog liever horen we een schaterlach! Door onze informele werksfeer houden we de lijnen kort. Zo is er altijd ruimte voor nieuwe inzichten en goede ideeën. Als jij na je werkdag met veel energie thuis komt, hebben wij het samen goed gedaan!

Jouw nieuwe collega's

Nicole

Medewerker klanttevredenheid

Corné

Medewerker klanttevredenheid

Esmée

Adviseur Klanttevredenheid

Zorgen voor een glimlach? Zij weten hoe!

Kan het beter, sneller en leuker voor de klant? ALTIJD! Het optimaliseren van de klantreis is waar ik elke dag mee bezig ben. Naast het werk organiseert Promovendum leuke borrels, feesten en sportactiviteiten. Goede combinatie!

Esmée, Procescoördinator Klanttevredenheid

Je kan hier heel goed doorgroeien. Zo heb ik een superleuke en leerzame tijd gehad bij Service en nu ben ik doorgegroeid naar Klanttevredenheid. Hier komt deze ervaring weer mooi van pas!

Nicole, Medewerker klanttevredenheid