Hypotheken

Hypotheken

Financieel advies geven aan hoger opgeleiden: dat kunnen onze onafhankelijke specialisten als de beste. We begeleiden onze klanten vanaf het moment dat zij een huis op het oog hebben, tot aan het akkoord op de hypotheekaanvraag, en alle stappen daartussen. 

Vacatures bekijken

Hier gaan jullie voor

Als financieel adviseur van hét financieel adviescentrum voor hoger opgeleiden, ben je verantwoordelijk voor de hypotheekaanvragen van onze klanten. Met ons team van 19 collega’s, bestaande uit junioren én ervaren krachten, leveren we de beste service voor de klant. Maatwerk is hierbij het sleutelwoord, want geen aanvraag is hetzelfde. Daarom nemen onze adviseurs de tijd voor een bezoek aan de klant, waar we goed zicht krijgen in de persoonlijke situatie en wensen. Doordat we met bijna alle hypotheekverstrekkers in Nederland samenwerken, heb je de ruimte om een passend advies op te stellen. De bijbehorende levensverzekeringen zijn ons uiteraard ook niet vreemd. Wanneer de klant groen licht geeft, gaan we aan de slag met de bemiddeling van de aankoop en/of de hypotheek. Dit is het moment waarop de dossierbehandelaars van de binnendienst aan de slag gaan met de hypotheekaanvraag. We ontzien de klant door de geldverstrekkers te contacteren en de noodzakelijke documenten in orde te maken. Zo kan de klant zich volledig richten op het inrichten van een nieuw stulpje!

Past deze afdeling bij jou?

Niet alleen voor de klant, maar juist ook voor onze collega’s willen we het beste. Samen zetten we stappen, maken we meters. Met opleidings- en doorgroeimogelijkheden willen we je helpen om het beste uit jezelf te halen. We groeien hard, zijn ambitieus en collegiaal. We blijven onszelf uitdagen en zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Door onze informele werksfeer houden we de lijnen kort. Je werkt veel samen met andere afdelingen. Zo is er altijd ruimte voor nieuwe inzichten en goede ideeën.

Waarom Promovendum? Zij kunnen het weten!

We willen de beste intermediair van Nederland zijn en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Dit doen we met veel enthousiasme en gedrevenheid, ondersteuning en kennisoverdracht. In gezamenlijke sessies steken we veel op van elkaar en leer je iedere dag bij.

Peter, Financieel adviseur

We zijn een jonge organisatie die afgestudeerden helpt binnen te stromen op de werkvloer. Iedereen krijgt de kans zich te ontwikkelen en zich omhoog te werken.

Yen, Financieel adviseur