Liefde gaat door de maag…

Verse salade header
Gepubliceerd op
53.610 keer gelezen

En dat geldt zeker voor onze lunch! Onze dames van het bedrijfsrestaurant staan dagelijks klaar om de lunch, maar ook de avondmaaltijden te verzorgen. En het menu staat boordevol met lekkere, gezonde én biologische gerechten. Een broodje gezond, een uitsmijter of een rijkgevulde salade: voor ieder wat wils.

Meatless Monday

Na het weekend is het voor velen tijd voor een balansdag. Om onze collega’s een handje te helpen hebben we maandag uitgeroepen tot: Meatless Monday. De dagspecial is volledig vegetarisch! Minder vlees eten is gezond én beter voor het milieu.

Iedere lunch is specia(a)l

De special zeg je? Wat is dat eigenlijk? Dagelijks vind je in ons menu een speciaal lunchgerecht. Bijvoorbeeld:

  • Maandag: naanbroodje met hummus, gegrilde groenten en Griekse kaas
  • Dinsdag: wrap met zalm en roomkaas
  • Woensdag: wrap caesar 
  • Donderdag: pistolet brie met stoofpeer, rauwe ham en honing
  • Vrijdag: panini spek, kaas, roomkaas en rucola
special


Homemade smoothie

Ook hebben we wekelijks een verse smoothie op het menu staan. Een favoriet is de smoothie met: kiwi, banaan, spinazie, sinaasappel en yoghurt. Liever versgeperste jus d'orange? Ook dat staat klaar. Makkelijke manier om een dosis vitamines binnen te krijgen tijdens een werkdag!

Goed gevulde fruitschalen

Over vitamines gesproken. Ben jij iemand die liever de vitamines eet dan drinkt? Dan zijn er voor jou ook genoeg opties. Goed gevulde fruitschalen met onder andere bananen, avocado’s, mandarijnen en appels staan verspreid door het hele pand. Omdat we de gezondheid van onze collega’s belangrijk vinden, is dit voor iedereen te pakken. De hele dag door 😊.

fruitschaal


Avondmaaltijd on the go

Geen tijd (of zin) om te koken ‘s avonds? Neem dan een gezonde avondmaaltijd mee naar huis! Denk aan warme maaltijd zoals pasta, kip rendang, een ovenschotel of een heerlijke stamppot. Deze worden vers klaargemaakt en aan het eind van jouw werkdag op te halen in het restaurant. Thuis nog even opwarmen, en smullen maar!

Verse maaltijden voor een prikkie

We vinden het belangrijk dat collega’s niet alleen lekker en gezond eten, maar ook betaalbaar. Zo kun je zelf je eigen salade samenstellen voor maar 1 euro! Zo kunnen collega’s iedere dag ongestoord genieten van een heerlijke lunch (of avondmaaltijd natuurlijk).

saladebar


Kom werken bij Promovendum en snack mee!

Ben jij hongerig naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer en wie weet geniet jij binnenkort ook van een lekkere lunch. Ben jij een echte foodie en lijkt het je juist leuk om mee te helpen? Dat kan ook! We zoeken namelijk iemand die onze dames van het restaurant komt helpen.