Vacature klantenservice medewerker: salaris 2023 en dit ga je doen!

Klantenservice medewerker promovendum
Gepubliceerd op
30.492 keer gelezen

Ben jij benieuwd wat een klantenservice medewerker bij Promovendum precies doet? In dit artikel leggen we het uit. En wil je het salaris anno 2023 van een klantenservice medewerker weten? Die van starter en medior? Lees dan gauw verder! 

Wat doet een klantenservice medewerker bij Promovendum? 

Als klantenservice medewerker ben jij hét betrouwbare aanspreekpunt voor al onze klanten. Belt de klant? Dan krijgen ze jouw zorgzame en vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn. Van een vraag over een  nieuwe autoverzekering tot een lastige vraag  over de reisverzekering: met jouw expertise help je de klant op weg. Ook via e-mail, chat en social media sta jij klaar. Klant blij? Jij blij ✅.

Wist je dat bij Promovendum al onze klantenservice medewerkers echt bij ons in dienst zijn? Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klantenservice medewerkers écht weten waar ze het over hebben. Onze collega’s van de klantenservice zitten daarom   gewoon bij ons op kantoor. In misschien wel het gezelligste team van Promovendum. 

Wat heb ik nodig om klantenservice medewerker te worden? 

Een zonnig humeur! ☀️ Jouw vriendelijke en positieve houding straalt door de telefoon naar de klant. Je ziet iedere klant echt als individu  en gaat voor advies op maat. Ook leer je graag elke dag wat bij. Je vergroot je communicatieskills, maar leert ook de wereld van de verzekeringen kennen. Elke dag is een nieuwe uitdaging met verschillende situaties, en dat betekent dat je altijd scherp moet zijn. Dit alles doe je natuurlijk samen met jouw superfijne collega’s van het klantcontactteam.   

Wat verdient een klantenservice medewerker anno 2023?

We hebben bij Promovendum verschillende functies voor klantenservice medewerker, van junior tot medior. Benieuwd naar de functies? Lees snel verder. 

Salaris Junior klantenservice medewerker 2023

Begint jouw carrière in de verzekeringsbranche net ? Dan is een functie als junior klantenservice medewerker een super fijne baan om mee te beginnen. Bij Promovendum bieden we je een goed salaris tussen € 2.650 en 2.800  (dit is o.b.v. 40 uur en inclusief de 13e maand die we maandelijks uitkeren.) Daarnaast zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden, én je komt in een superfijn team  te werken. En hadden we onze vrijmibo’s en feestjes al genoemd? 

Salaris Medior klantenservice medewerker 2023

Als je al wat ervaring hebt opgedaan, is een mediorfunctie in klantenservice misschien wel iets voor jou. Je krijgt binnen deze functie naast het reguliere klantcontact, ook andere uitdagende taken. Hiervoor krijg je een salaris tussen € 2.750 en 3.000, bij fulltime dienstverband (inclusief de maandelijks uit te keren 13e maand). 

Enthousiast? Check ‘vacatures klantenservice’ bij Promovendum

We hebben meerdere vacatures open staan bij Team Service. Wil jij ons komen versterken? Solliciteer dan snel, en wie weet kom je gauw langs voor een bak koffie en een goed gesprek ☕.