Afgestudeerd? Kies voor een eerste baan in de verzekeringsbranche!

Afgestudeerd
Gepubliceerd op
47.178 keer gelezen

Ben je net afgestudeerd? Dan breekt er een spannende periode aan: de zoektocht naar je eerste baan. Nu de arbeidsmarkt door de coronacrisis op z’n kop staat, lijkt het vinden van een leuke, eerste baan haast onmogelijk. Maar dat hoeft echt niet zo te zijn. Heb je al eens gedacht aan een eerste baan bij een verzekeraar? Bij Promovendum groeien we namelijk nog steeds en zitten we juist te springen om nieuwe collega’s. 

Waarom een eerste baan in de verzekeringsbranche?

Een eerste baan in de verzekeringswereld, klinkt misschien niet meteen als muziek in je oren. En de kans is groot dat je nog geen kaas hebt gegeten van verzekeringen. Zeker als je net bent afgestudeerd. Toch is een eerste baan in de verzekeringsbranche zo gek nog niet:

  • De branche is stabiel en groeit nog steeds.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn goed.
  • Je kunt vaak profiteren van personeelskorting op verzekeringen. 
  • Je leert alle ins en outs over verzekeringen en dat komt altijd van pas.
  • Een commerciële baan wordt bij veel bedrijven gezien als een pré.

Verschillende achtergronden en diploma’s

Nog geen ervaring met verzekeringen? Dit is bij Promovendum geen enkel probleem. Je bent namelijk niet de enige. Je zult zien dat veel collega’s na het afstuderen bij ons zijn gestart met hun eerste, echte baan. Zij hebben allemaal verschillende hbo- en wo-opleidingen afgerond. Van communicatie tot eventmanagement en van bedrijfseconomie tot psychologie. Dit zorgt voor een grote diversiteit op de afdelingen. 

Net als jouw collega’s leren we je eerst alles over verzekeringen. Je gaat direct aan de slag op de afdeling, maar we gooien je natuurlijk niet zomaar in het diepe. Naast het inwerktraject, start je ook met het behalen van je Wft diploma’s. Binnen drie maanden heb je alle kennis in huis om klanten te adviseren over onze verzekeringen. 

Promovendum gelooft dat de diversiteit in opleidingsachtergronden ervoor zorgt dat wij zo hard groeien. In onze jonge organisatie is daarom altijd ruimte voor nieuwe inzichten en goede ideeën. Ambitieus en wil je graag doorgroeien? Dat moedigen we juist aan. Je krijgt de ruimte om jouw talenten te ontwikkelen. Met diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden helpen we je om het beste uit jezelf te halen. Inmiddels zijn er al heel wat collega’s doorgegroeid binnen onze organisatie.  

Klaar voor de start!

Wil jij een uitdagende eerste baan binnen de verzekeringsbranche mét doorgroeimogelijkheden? Grijp deze kans en wie weet is jouw eerste baan na afsturen bij ons! Momenteel staan deze startersfuncties open:  

Interesse, maar wil je graag meer informatie om te zien welke functie het beste bij jou past? Dan kun je altijd even contact opnemen met onze recruiter Femke. Zij beantwoordt al jouw vragen en helpt je graag bij het vinden van een passende eerste baan.