Werken in Dordrecht? 5x leuke dingen om te doen!

uitzicht-dordrecht
Gepubliceerd op
41.028 keer gelezen

Zoek je werk in Dordrecht? Dan zijn er vast veel banen te vinden wanneer je zoekt op ‘vacatures Dordrecht’. Maar hoe is het eigenlijk om te werken in Dordrecht? Hieronder kan je lezen waarom wij Dordrecht zo leuk vinden én wat wij van Promovendum hier (buiten onze werktijd) allemaal doen. Want hoe dichter bij Dordt… hoe leuker het wordt!

1. Werken in Dordrecht = mooie wandelroutes

Voor een mooie wandeling hoef je niet helemaal naar de Veluwe. Dordrecht heeft voor ieder wat wils: natuurgebieden (Trage Tocht Dordrecht), een stadswandeling (Bijzondere Dordtenaren) of een hofjeswandelroute (Kriskras dwalen door Dordrecht). En ga je werken in Dordrecht? Dan lopen veel collega’s van Promovendum in hun pauze langs de Maas! Loop jij met ons mee?

Collega's wandelen in Dordrecht


2. Verborgen parel in Dordrecht: een strand!

Neem lekker een middag vrij als het mooi weer is en ga naar het strand in Dordrecht. Ja echt! In de punt van het eiland vind je dit stukje natuur genaamd ‘De Tongplaat’. Je parkeert bij parkeerplaats De Zuidhaven. Vanaf daar wandel je langs de rivier de Nieuwe Merwede en je ziet vanzelf het strandje. Ideaal na een warme dag werken in Dordrecht!

3. Geen zin om te koken? Uiteten na werk in Dordrecht!

Of wil je een keer met je collega’s uiteten na een dag werken in Dordrecht? Rol dan vanuit ons kantoor gelijk door naar het centrum van Dordrecht. Met een kleine wandeling van 15 minuten bevind je je in het bruisende centrum. Aan restaurants geen gebrek. Italiaans, Japans, Frans, Grieks. Er is van alles wat. Ons advies is: neem eens een kijkje op de Groenmarkt of rondom de Grote Kerk. Daar zitten de echte toppertjes!

4. De Grote Kerk van Dordrecht

De Toren van Pisa is er nog niks bij: de Grote kerk van Dordrecht! In meters staat deze nog schuiner dan de Toren van Pisa. Dit zou de grootste toren van Nederland worden, maar door een verzakking is de kerk nooit afgemaakt. Wanneer je de 275 traptreden beklimt, word je beloond met een prachtig uitzicht op de historische binnenstad van Dordrecht. Leuk om met collega’s te doen na een dag werken in Dordrecht!
 

Grote kerk in Dordrecht


5. Vaar door het Venetië van het noorden: ook na werktijd in Dordrecht!

Ben jij nou helemaal verliefd geworden op deze stad en wil je je tijd in het weekend zelfs hier doorbrengen? Kom varen in het Venetië van het Noorden en bekijk Dordrecht vanaf het water. Met verschillende organisaties kun je met een sloep langs de mooiste historische plekjes van het stadscentrum komen. Varend door smalle watergangen en onder eeuwenoude boogbruggen door hoef je niet meer naar Italië.

Snel onderweg zoals Fast & Furious: GO sharing scooter!

Wij kunnen ons voorstellen dat het na een dag werken in Dordrecht misschien net iets te veel van het goede is alles lopend doen. Gelukkig kun je tegenwoordig in Dordrecht ook de groene deelscooters van GO Sharing gebruiken. Vanaf 0.23 cent per minuut verplaatst je je van de ene naar de andere plek in de stad.

dakterras in Dordrecht


Werken in Dordrecht? Bekijk onze vacatures in Dordrecht!

Hoe leuk als jij gaat werken in Dordrecht en al deze leuke dingen kunt gaan doen? Bekijk de vacatures in Dordrecht.