Onze doorgroeiers – Deel 2

Juichende collega's
Gepubliceerd op
52.703 keer gelezen

Bij Promovendum geloven we dat je met ambitie en talentontwikkeling jouw doorgroeimogelijkheden zelf in de hand hebt. Armand en Danielle zijn hier goede voorbeelden van. Want hoewel ze beiden zijn gestart als medewerker Serviceteam, is hun doorgroeipad totaal verschillend verlopen. Zij hebben kansen met beide handen aangegrepen en zijn zo geheel op eigen wijze doorgegroeid.

Armand: Teammanager Klantvragen

Armand

Gestart als: medewerker bij het Serviceteam

Hoe heb jij carrière gemaakt?

Ik begon als medewerker Serviceteam en ben doorgegroeid naar senior medewerker Serviceteam. Vervolgens ben ik een tijdje plaatsvervangend teamleider Service geweest. Uiteindelijk ben ik officieel de Teamleider geworden en nu ben ik Teammanager Klantvragen. Ik ben eigenlijk stapsgewijs ‘omhoog’ geklommen.

Waar krijg je energie van in je werk?

Ik vind klantcontact het leukste wat er is. Onze klanten tevreden houden, geeft mij energie. Daarnaast is het Serviceteam echt een kweekvijver. Ik vind het leuk om starters de basis te geven, waarna ze hun vleugels uitslaan en doorgroeien binnen de organisatie. Het is super om te zien hoe collega’s zich op andere afdelingen ontplooien, wetende dat ze ooit bij mij begonnen zijn. 

Armand’s tip: leer en spreek je ambitie uit

Leer het bedrijf, onze systemen, werkwijze, mensen en producten kennen. Geef daarna aan wat je het liefst zou willen en laat zien dat je het ook echt kan én wil. Dat heeft voor mij in ieder geval goed uitgepakt 😊.


Danielle: Teamleider Secretariaat + Coördinator Klanttevredenheid

Danielle

Gestart als: medewerker bij het Serviceteam

Hoe ben jij doorgegroeid?

Via speeddates ben ik in het zorgseizoen 2015-2016 binnengekomen op Service en hier heb ik tot december 2017 gewerkt. Toen de directeur op zoek was naar een assistent, werd ik uitgenodigd voor een gesprek. In januari 2018 maakte ik mijn overstap naar directie assistent en groeide daar door tot teamleider van het Secretariaat. In de zomer van 2019 kwam er een plekje vrij bij Klanttevredenheid en hier heb ik toen op gesolliciteerd. Begin 2020 heb ik het stokje van directie assistente overgedragen aan een andere collega. Momenteel combineer ik de functies ‘Teamleider Secretariaat’ en ‘Coördinator Klanttevredenheid’. 

Danielle’s tip om door te groeien: 

Bemoei je met dingen en toon je interesse. Maak je sterk voor de zaken die jou raken, wees dapper. Durf je ziel en zaligheid in te zetten om jouw werk, dat van anderen en de beleving van de klant beter te maken. Je bent een onderdeel van dit bedrijf en daarmee heb je ‘recht van spreken’ – gebruik dat ook!

Zoek jij een baan mét doorgroeimogelijkheden?

Dan ben je bij Promovendum aan het juiste adres! Bekijk alle vacatures.