Een baan bij Promovendum is meer dan alleen samen werken

meer-dan-alleen-werken
Gepubliceerd op
44.687 keer gelezen

Kom je werken bij Promovendum? Dan krijg je superleuke collega’s! De woordgrappen vliegen om je oren en nieuwe, hechte vriendschappen ontstaan. Samen elke dag nieuwtjes uitwisselen en op vrijdagmiddag lekker borrelen. Maar ook buiten werktijd worden er mooie tijden beleefd. Lees hieronder wat wij naast werken, nog meer bij Promovendum doen.

Samen werken = samen leuke dingen doen!

Bij Promovendum houden we van hard werken, maar ook van samen leuke dingen doen. Daarom organiseren wij ieder jaar allerlei leuke activiteiten. En ondanks corona hebben we het afgelopen jaar nog steeds veel samen gedaan. 

Samen hindernissen trotseren bij Mud Masters

In 2020 heeft een groep collega’s meegedaan aan Mud Masters. Samen hebben we legendarische hindernissen zoals The Flyer, Execution, Monkey Bars en the Great Walls weerstaan! Ook in 2021 gaat een grote groep de uitdaging weer aan om het parcours te trotseren.

mud-masters-bedrijfsuitje

Samen fietsen voor het goede doel

Op 16 september is het Fiets naar je Werk Dag. Wij maken er een Fiets naar je Werk Week van. Collega's kiezen in deze week een dag waarop zij met de fiets naar het werk komen. Voor iedere gefietste kilometer doneren wij 50 cent aan een goed doel. In 2020 is met deze actie 1.162 euro opgehaald voor de Cliniclowns! Dit jaar steunen we Stichting Spieren voor Spieren. 

Samen de week afsluiten

Langzamerhand gaan de vrijdagmiddagborrels weer van start. Pre-corona waren de kantine en het dakterras the place to be! Hapjes, drankjes, een pooltafel en een flinke dosis gezelligheid. Wat wil je nog meer?

Versla je collega's in de poule

Bij Promovendum kun je de titel Meestervoorspeller winnen. Dit jaar kon je meedoen aan onze EK voetbalpoule en de Olympische Spelen poule. Iedereen kon zich hiervoor opgeven en zijn of haar kennis laten zien. En de winnaar? Die krijgt de enige echte Meestervoorspeller wisselbeker!

van-collegas-naar-vrienden

 

Collega's én vrienden

Wanneer je elke dag met elkaar werkt en leuke activiteiten doet, ontstaan er ook vriendschappen. Een aantal van onze collega’s zijn zelfs met elkaar op vakantie geweest. Een weekendje Italië, een weekje Frankrijk. Het kan allemaal. En dat goed kunnen opschieten met collega’s, heeft zo zijn voordelen:  

Emese (specialist klantgegevens): "Ik vind het super dat ik zo goed met mijn collega's kan opschieten. De dagen worden er korter, leuker en gezelliger door. En hoe leuk is het om met je vriendinnen te kunnen werken?!"

Iris (interactie ontwerper): "Door de leuke samenwerking met collega's ervaar ik plezier en geeft het werk meer voldoening. 1+1=3 als het gaat om creativiteit en innovatie."

Kathinka (communicatieadviseur): "Ik vind een goede band belangrijk voor het samenwerken, zodat je samen kunt schakelen om het beter te doen. Maar ook om gewoon even te spuien, of te vertellen over je weekendplannen. Iedere week breng je toch aardig wat uren samen door."
 

Wil jij ook een baan met leuke collega's?

Neem contact op met onze recruiter Femke. Zij helpt je graag bij het vinden van een passende functie. Een kijkje tussen onze vacatures nemen, kan natuurlijk ook!