Content en E-mail Marketeer

dakterras collega's

Heb jij een passie voor e-mailings en ben jij een held in het maken en schrijven van (SEO) content? En ben je op zoek naar een rol waar je jouw creativiteit en strategisch inzicht kunt inzetten in een dynamische omgeving? Lees dan snel verder.

Daarom werken bij ons als Content & E-mail Marketeer!

Ping! Het geluid van een nieuwe e-mail die binnenkomt. Jij hebt namelijk net een testmail doorgestuurd naar jouw collega’s. Geen feedback? Mooi! Dan kan de e-mailcampagne live, waarmee jij klanten op een superleuke manier aanspoort om een extra verzekering af te sluiten! 

Binnen onze afdeling Marketing en Innovatie ga jij fantastische teksten schrijven voor onze klanten en doelgroepen. Je kunt met woorden toveren en weet lezers precies zo te triggeren, dat ze overgaan tot actie! Met je SEO- skills worden jouw pagina’s via zoekmachines goed gevonden en vergroot je hiermee verkeer naar de websites. Daarnaast dienen ze als mooie landingspagina’s voor e-mailings. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van e-mailmarketingcampagnes. E-mail automation opzetten, daar heb je ervaring mee (bij voorkeur 😉). Flows uitdenken binnen de klantreis? Dat vind je heel leuk. Zo maak je gepersonaliseerde campagnes waarbij de producten in de e-mails volledig is afgestemd op die specifieke doelgroep. HTML-code, A/B-testen en conversieratio’s optimaliseren zijn voor jou dagelijkse kost. Want: meten is weten! Kijkend naar resultaten weet jij precies hoe je de volgende keer er nog meer uit kan halen. Maar dat doe je natuurlijk niet alleen. Samen met leuke collega’s doe je dat! Onze kleurrijke designer, grappige video marketeer, zeer ervaren campagnespecialisten en andere vrolijkerds. We hebben superhandige dashboards (met dank aan onze marketing intelligence analist) en de beste toolings. 

Tot slot: sta jij bekend om je goede ideeën? Wij staan erom te springen! Neem ze mee in ons teamoverleg. Wekelijks sparren we namelijk samen over hoe we onze websites, producten en organisatie verder kunnen innoveren. Verras ons maar!

Reageer voor

Heb jij…

 • Minimaal 3 jaar ervaring met het uitvoeren van e-mailcampagnes en overtuigend schrijven.
 • Enthousiasme en passie voor jouw vakgebied en online marketing.
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in marketing of communicatie.
 • Een goede dosis commercieel inzicht (kansen zien!).
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Goede kennis van SEO om als basis voor teksten te gebruiken.
 • Ervaring met HTML en CSS.
 • Ervaring met cms Drupal 10 website (pre).

Dan ben je verzekerd van

 • Een mooi en passend salaris tussen € 3.050 - 4.200 (incl. 13e maand).
 • Een megaleuke baan!
 • Een inspirerende en informele werkomgeving met leuke collega’s.
 • De vrijheid om mee te denken en ideeën aan te dragen.
 • Een combinatie van thuis en op kantoor werken.
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
 • Gevulde koelkasten en elke dag vers fruit.
 • Korting op onze verzekeringen en hypotheekadvies.
 • Een reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
 • Gezellige borrels en bedrijfsfeestjes!

Jouw nieuwe collega's

Erik

Senior Adviseur Innovatie

Elianne

Manager Marketing en Innovatie

Jocelyn

Teamleider Marketing en Innovatie

Dennis

Online Campagne Specialist

Marissa

Marketing Designer

Wouter

Marketing Intelligence Analist

Wesley

Online Campagne Specialist

Dikkie

Content en Video Marketeer

Solliciteren in 4 stappen

1. Online solliciteren

1. Online solliciteren

Leuk dat je interesse hebt in de vacature en ons bedrijf! Solliciteer direct online. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en je cv te uploaden.

2. Kennismaking

2. Kennismaking

Yes! We nemen graag contact op om elkaar beter te leren kennen. Wat wil je van ons weten? Natuurlijk willen we jou ook een aantal vragen stellen. 

3. Tweede ronde

3. Tweede ronde

Graag duiken we verder met jou de inhoud in. In een gesprek (met eventueel een case) bespreken we de laatste puntjes die nog open staan. 

4. Gefeliciteerd

4. Gefeliciteerd

Je hebt de baan! Samen bespreken we je contract, arbeidsvoorwaarden en programma voor de eerste dag. Welkom bij Promovendum!

Enthousiast? Solliciteer snel!

Heb je een vraag?

Die mag je naar mij, Femke, sturen. Ik beantwoord hem graag! Je sollicitatie mag je hierboven versturen. Wie weet ontvang je een uitnodiging voor een kop koffie (of thee) en een goed gesprek! 

Pre-employment screening

Wij zoeken leuke, gezellige collega’s voor onze teams. Maar als financiële dienstverlener vinden we betrouwbare medewerkers net zo belangrijk! Kom jij bij ons werken? Dan is pre-employment screening een vast onderdeel. Geen zorgen, dit is puur een formaliteit. Maar we willen het wel even gezegd hebben.