Waarom thuiswerken leuker is bij Promovendum!

Complimenten kaartjes
Gepubliceerd op
54.950 keer gelezen

Grote kans dat je dit leest vanuit je eigen woon- of slaapkamer, want thuiswerken is voor veel van ons nog steeds de realiteit. En hoewel het in het begin erg wennen was, hebben we inmiddels onze draai gevonden. Toch is het op afstand soms lastig om gemotiveerd en betrokken te blijven. Bij Promovendum doen we ons best om de teamspirit en motivatie erin te houden tijdens het thuiswerken. Benieuwd hoe we dat doen?

Flinke uitdaging!

Het thuiswerken was een flinke omschakeling in het begin. Onze afdeling ICT Beheer heeft razendsnel iedereen voorzien van de juiste apparatuur voor het thuiswerken. Voor directie, managers en onze afdeling Medewerkerstevredenheid was het tijd om creatief te zijn. Want ook in deze rare tijden willen we voor onze collega’s de beste zijn. En zorgen voor betrokkenheid.

Gewoon zomaar …

Een kaartje of een taartje op de mat! Bij Promovendum vieren we graag de kleine dingen. En dat blijven we gewoon doen! Het afgelopen jaar hebben we onze collega’s meerdere keren een persoonlijk kaartje gestuurd. Om ze te laten weten dat we aan ze denken. En al twee jaar op rij heeft iedereen met Pasen een lekkere paastraktatie thuis ontvangen. 

Paastraktatie

Vitaliteitsvergoeding

Door het thuiswerken lopen werk en privé steeds meer door elkaar heen. Terwijl het juist nu belangrijk is om gezond en vitaal te blijven. Daarom kregen alle collega’s een budget voor vitaliteit om te besteden naar eigen invulling. Van een goede bureaustoel tot een Hellofresh abonnement, you name it 😉.

Digitale kerstwens

Om iedereen een fijne kerst te wensen heeft de directie samen met de managers een filmpje gemaakt. En dat gebeurde helemaal in ‘Love actually’ stijl. Aan het eind kwamen er zelfs dansmoves tevoorschijn. Je baas zien hakken tijdens een donkere thuiswerkdag, dat was toch wel een hoogtepuntje van 2020. 

Thuiswerkbingo!

Begin dit jaar viel er een thuiswerkbingokaart op de mat. De bingo bestond uit opdrachten die je in je eentje kon uitvoeren. Zoals één minuut planken en een 90 seconden wall-sit. Maar juist ook opdrachten om samen met collega’s uit te voeren, zoals een digitale vrijmibo organiseren met je directe collega’s. Ideaal om die thuiswerksleur even te doorbreken!

Thuiswerkbingokaart

Fiets naar je werk dag

Ieder jaar stappen wij massaal op de fiets tijdens de ‘Fiets naar je Werk Dag’ om geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar kwam niet iedereen naar kantoor. Toch hebben we alsnog ruim 2000 kilometer gefietst voor de CliniClowns.   

Complimentenweek kaartjes

Een complimentje krijgen is altijd leuk! En geven al helemaal. In de eerste week van maart regende het complimentjes bij ons. In plaats van complimentendag hebben wij er een complimentenweek van gemaakt, waarin iedereen elkaar via kaartjes een compliment kon sturen. Dat maakt een thuiswerkdag een stuk leuker.

Complimentenkaartjes

Promovendum probeert thuiswerken zo leuk mogelijk te maken, ook voor nieuwe collega’s! Heb je een leuke vacature gezien? Solliciteer en wie weet start jij binnenkort bij ons!