Nationale Secretaressedag: ook bij Promovendum

Nationale Secretaressedag
Gepubliceerd op
39.618 keer gelezen

Vandaag is het Nationale Secretaressedag. En die dag laten we niet zomaar voorbij gaan. Zonder onze toppers Lisa, Linda, Michelle, Audrey, Petra en Natasha loopt het hier een stuk minder gestroomlijnd. Daarom zetten we ze vandaag éxtra in het zonnetje.

Onze secretaresses: onmisbaar voor én achter de schermen

Secretaresses spelen een belangrijke rol in het dagelijks functioneren van bedrijven en organisaties. Ook bij Promovendum. Wat ze precies doen? Lees snel verder.

1. Ontvangst van sollicitanten

Solliciteer je bij Promovendum? Dan krijg je een mailtje van één van onze secretaresses met een routebeschrijving. Eenmaal aangekomen heb je zelfs een eigen gereserveerde parkeerplek met jouw naam erop! Je loopt het pand binnen en wordt begroet door Lisa, Linda, Petra, Michelle, Audrey of Natasha. Als je solliciteert voor een baan, wil je natuurlijk een goede indruk maken. Maar het kan soms moeilijk zijn om je zenuwen onder controle te houden als je het kantoor binnenloopt. Gelukkig stellen onze secretaresses je al snel op je gemak. Hun opgewekte lach straalt al direct naar je toe en zorgt voor een hartelijk welkom. Je sollicitatie begint direct op een positieve manier. "Goedemorgen!", roepen ze uit. Wist je dat onze eerdere PostNL bezorger zelfs zo onder de indruk was van het warme ontvangst, dat hij besloot om te solliciteren als schadebehandelaar

2. Afspraken regelen

Onze dames zijn goed in het plannen van afspraken. Ze hebben te maken met veel verschillende agenda's en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Als er een grote vergadering plaatsvindt, moeten ze de juiste ruimte reserveren. Komt er een relatie langs? Dan staan de chocolaatjes en drankjes klaar. Een last minute sollicitant? Zij zoeken een gaatje in de agenda. Daarna zorgen ze dat de vergaderruimtes na afloop weer netjes zijn.

3. Flexibel zijn

Ten slotte is het als secretaresse belangrijk om flexibel te zijn. Figuurlijk dan! Er zijn vaak momenten waarop de agenda plotseling verandert en ze snel moeten handelen. Het kan wel eens gebeuren dat ze iets onverwachts moeten regelen en ze zijn dan altijd in staat om een situatie (op een creatieve manier) op te lossen. Kortom, onze secretaresses zijn echte multitaskers!

4.  Algemene ondersteunende zaken

De dames van het secretariaat zijn de allrounders van het kantoor. Ze nemen telefoontjes aan, bewaken de 911-alarmtelefoon en checken de poort voor leveranciers, bezoekers, collega's en post. Maar dat is niet alles. Ze beheren de leenfietsen, lenen HDMI-kabels en speakersets uit. Ze sturen je ook graag een verjaardagskaart! En onze jaarlijkse kerstloterij? Die is legendarisch! Ze verzamelen alle relatiegeschenken en verloten ze tijdens onze bijzondere KerstXperience onder collega's.

5. Ondersteuning andere afdelingen

Het secretariaat ondersteunt niet alleen organisatie breed, maar ook de specifieke teams binnen Promovendum. Als de mailbox van secretariaat even rustig is, staan ze klaar om andere afdelingen te helpen. Ze helpen bijvoorbeeld afdeling Personeel & Organisatie met bloemen bestellen. Denk aan de geboorte van kinderen, huwelijk of jubileum van collega’s. Schade ondersteunen ze met het administratieve taken, zoals het verwerken van pechhulp-facturen. En ook bij de financiële afdeling helpen ze een handje mee als het nodig is.

Wat vinden de dames er zelf van?

Op Nationale Secretaressedag willen we Lisa, Linda, Michelle, Audrey, Petra en Natasha bedanken voor alles wat ze doen en ze in het zonnetje zetten. Maar we zijn ook nieuwsgierig naar wat ze zelf van hun baan vinden.

"Met ons kleine, gezellige team zijn we lekker aan het multitasken en dat maakt dat we dag in dag uit ons werk met veel plezier doen!"

Secretaressedag Promovendum

 

"We hebben een drukke baan en moeten veel ballen in de lucht houden, maar dat maakt het werk juist interessant. Op Nationale Secretaressedag kunnen we extra genieten van de waardering die we krijgen voor ons harde werk."

"Het leuke van werken als secretaresse is dat je een spin in het web bent en met veel verschillende mensen te maken hebt. Bij Promovendum hebben we een leuke groep collega's en een open en collegiale werksfeer waarin iedereen elkaar ondersteunt. Dat maakt ons werk als secretaresse een stuk prettiger en draagt bij aan ons werkplezier."

Ben jij ons nieuwe talent?

Wij zijn áltijd op zoek naar nieuwe talenten die onze “Promovendumfamilie” willen versterken. Dus, als je op zoek bent naar een baan waar je kan groeien, dan ben je hartstikke welkom! Bekijk onze vacatures op onze website!

Secretaressedag Promovendum