Medewerker Klantenservice (startersfunctie)

Header collega's lachen laptop

Zoek je een baan waar je echt wat voor een klant kan betekenen? Als startende Medewerker Klantenservice bij Promovendum leer je alle ins en outs van de verzekeringswereld. Nog geen ervaring met telefonisch klantcontact? Geen probleem! Wij leren jou hoe jij kan zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant.

Je maakt als Medewerker Klantenservice deel uit van een superleuk en gezellig team! Je bent er voor de klant, maar zeker ook voor elkaar. Zo bedenken jullie samen je volgende teamuitje: wordt het een dagje Efteling, of een padeltoernooi? Daarnaast krijg je: 

 • Een mooi uurloon tussen € 15 en € 16,09 / € 2.650 - € 2.800 per maand (inclusief 13e maand)
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen
 • Goede begeleiding om het beste uit jezelf te halen!

Verzeker jezelf van een leuke baan

Bij Promovendum investeren we graag in onze medewerkers, zodat we de klant zo goed mogelijk kunnen helpen. Als Medewerker van onze Klantenservice ben jij hét aanspreekpunt voor onze gewaardeerde klanten en ga je voor de beste service.

Wat de vraag ook is, jij zorgt ervoor dat de klant persoonlijk advies krijgt. Dit doe je niet door een script voor te lezen, maar door echt het gesprek met de klant aan te gaan. Natuurlijk krijg je vanuit ons tips en tricks in hoe jij dit kan aanpakken. Doordat jij net dat stapje verder zet, help jij de klant en zorg je ook direct voor een glimlach. Win-win!

Zo doe jij dat als startende Medewerker Klantenservice 

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant, voornamelijk via de telefoon, maar later ook via de e-mail, chat en mogelijk social media.
 • Geen vraag is te gek voor jou, je zet klanttevredenheid op nummer 1
 • Je werkt samen met je collega's uit je team, maar ook met andere afdelingen
 • Jij zoekt altijd een passende oplossing voor de klant
 • Zowel over particuliere verzekeringen als klantcontact wil je graag meer leren 
 • Jij weet precies hoe je kunt zorgen voor een glimlach, in ieder gesprek!

Inwerken en ontwikkelen

Het inwerktraject hebben we helemaal voor je ontwikkeld. In de eerste drie maanden helpen we je alles te leren om de klant zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Maar ook daarna ben je bij ons nooit uitgeleerd. De ontwikkelmogelijkheden zijn eindeloos. 😉

Reageer voor

Heb jij…

 • Een mbo 4-diploma op zak. 🎓
 • Zin om nieuwe dingen te leren.
 • Maar één doel: elke klant blij op te laten hangen. 📞

Dan ben je verzekerd van

 • Een mooi startsalaris tussen € 15 en 16,09 per uur / € 2.650 - € 2.800 per maand (inclusief 13e maand). 💰
 • 13de maand verdeeld over het jaar. Dus elke maand er zomaar bij.
 • Een team met enthousiaste collega’s.
 • 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur).
 • Korting op alle verzekeringen (inclusief hypotheekadvies).
 • Een goede pensioenregeling.
 • De mogelijkheid om thuis te werken.
 • Een goed bereikbare werkplek: 10 minuten van het treinstation. 
 • Leuke borrels en bedrijfsfeesten! 🎉

Een aantal van jouw nieuwe collega's

Teddy

Teamleider klantcontact

Rianne

Klantadviseur

Claudia

Medewerker intake klantadvies

Demi

Klantadviseur

Naomi

Klantadviseur

Waarom Promovendum? Zij kunnen het weten!

Ik vind het heel mooi om te zien hoe snel je hier iets leert. Op dag 1 heb je waarschijnlijk weinig verstand van verzekeringen, terwijl je een maand later een klant helpt met zijn volledige verzekeringspakket.

Teddy, Teamleider klantcontact

Het serviceteam is het aanspreekpunt voor klanten. Wij houden ons niet alleen bezig met wijzigingen en vragen van klanten, maar ook met schades. Van alles wat dus! Ons doel is om elk gesprek met een tevreden klant af te ronden.

Mila, Klantadviseur

Vanaf de eerste dag al gelijk op mijn plekje. We hebben een heel leuk en gezellig jong team. Nog steeds val ik van de ene positieve verbazing in de andere. Alles is top geregeld!

Rianne, Klantadviseur

Ik mag deel uitmaken van het leukste team! Namelijk het serviceteam! Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor (bestaande) klanten. De vragen lopen ontzettend uiteen, zo is geen dag hetzelfde! Afwisselend, dynamisch en vooral heel erg gezellig!

Mandy, Klantadviseur

Promovendum is een gezellig bedrijf waarbij, naast de dagelijkse werkzaamheden, de werknemer zelf ook centraal staat. Personeelsuitjes, bedrijfsfeestjes en net de kleine extraatjes maken het leuk om hier te werken.

Brigitte, Supervisor klantadvies
Bekijk het Service Team

Solliciteren in 4 stappen

1. Online solliciteren

1. Online solliciteren

Leuk dat je interesse hebt in de vacature en ons bedrijf! Solliciteer direct online. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en je cv te uploaden.

2. Kennismaking

2. Kennismaking

Yes! We nemen graag contact op om elkaar beter te leren kennen. Wat wil je van ons weten? Natuurlijk willen we jou ook een aantal vragen stellen. 

3. Tweede ronde

3. Tweede ronde

Graag duiken we verder met jou de inhoud in. In een gesprek (met eventueel een case) bespreken we de laatste puntjes die nog open staan. 

4. Gefeliciteerd

4. Gefeliciteerd

Je hebt de baan! Samen bespreken we je contract, arbeidsvoorwaarden en programma voor de eerste dag. Welkom bij Promovendum!

Enthousiast? Solliciteer snel!

Heb je een vraag?

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen over de functie? Neem contact met me op! Je kan me altijd een appje sturen, bellen of mailen. Ik beantwoord je vragen graag.

Pre-employment screening

Wij zoeken leuke, gezellige collega’s voor onze teams. Maar als financiële dienstverlener vinden we betrouwbare medewerkers net zo belangrijk! Kom jij bij ons werken? Dan is pre-employment screening een vast onderdeel. Geen zorgen, dit is puur een formaliteit. Maar we willen het wel even gezegd hebben.