Klantenservice medewerker (24 tot 28 uur)

Header parttime service

Wil jij ook een ander zo goed mogelijk helpen? Staat de klant bij jou altijd op nummer één en kan je goed luisteren en doorvragen? In beide gevallen zoeken we jou als parttime Klantenservice Medewerker bij Promovendum 📞. 

En wat je daarvoor terugkrijgt? 

 • Een salaris tussen € 2.650 en 2.800 (inclusief 13e maand)
 • Een leuke baan met structuur en flexibele uren (24 tot 28 uur per week)
 • Een informele en gezellige werkplek!

Verzeker jezelf van een leuke baan

Als Klantenservice Medewerker ben jij hét telefonische aanspreekpunt voor onze klanten. Belt een klant met een vraag? Dan vraag je goed door en kan je de klant verder helpen.  Van een vraag van iemand die zijn reis wil annuleren, tot het meeverzekeren van zonnepanelen en de aanschaf van een nieuwe auto. Met de juiste kennis en begeleiding zorgen wij ervoor dat jij de klant altijd kan helpen.

 • Jij ziet iedere klant echt als individu en geeft advies op maat.
 • Je denkt oplossingsgericht en zet net dat stapje verder! 
 • En of je dit nu doet met een persoonlijke touch in het telefoongesprek of een handgeschreven kaartje als extra attentie voor onze klant, dat is aan jou.

Misschien heb je hier zelf wel leuke ideeën over? Zo zorgen we dat jij energie krijgt wanneer jouw gesprek eindigt met een glimlach. Zowel voor jou, als voor de klant 😊.

Ontwikkeling

Je hoeft het als Klantenservice Medewerker niet alleen te doen. We leren je alles van het klantcontact, de verzekeringsbranche en hoe je op de beste manier een klant blij kan maken. Natuurlijk kan je altijd meer leren. In de eerste drie maanden haal je op onze kosten de wft diploma's, dit zijn certificaten die je nodig hebt in de Financiële dienstverlening. Daarna mag je officieel adviseren en de klant van a tot z helpen!

Reageer voor

Heb jij…

 • Een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 diploma op zak.
 • Minimale beschikbaarheid van 24 uur. Meer is altijd mogelijk. 
 • Zin om Wft diploma’s te behalen.
 • Vroeger goed opgelet tijdens de Nederlandse les.
 • Een klantgerichte instelling.

Dan ben je verzekerd van

 • Een mooi en passend salaris tussen € 2.650 – 2.800 (inclusief 13e maand) op basis van 40 uur.
 • 13e maand verdeeld over het jaar. Dus elke maand er zomaar bij.
 • Een fijn en behulpzaam team.
 • 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur) én Goede Vrijdag extra vrij.
 • Korting op alle verzekeringen (inclusief hypotheekadvies).
 • Een goede pensioenregeling.
 • Een goed bereikbare werkplek in Dordrecht 📍. 

Een aantal van jouw nieuwe collega's

Alex

Klantadviseur

Melissa

Klantadviseur

Charlotte

Klantadviseur

Tessa

Klantadviseur

Claudia

Medewerker intake klantadvies

Demi

Klantadviseur

Waarom Promovendum? Zij kunnen het weten!

Het serviceteam is het aanspreekpunt voor klanten. Wij houden ons niet alleen bezig met wijzigingen en vragen van klanten, maar ook met schades. Van alles wat dus! Ons doel is om elk gesprek met een tevreden klant af te ronden.

Mila, Klantadviseur

Ik mag deel uitmaken van het leukste team! Namelijk het serviceteam! Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor (bestaande) klanten. De vragen lopen ontzettend uiteen, zo is geen dag hetzelfde! Afwisselend, dynamisch en vooral heel erg gezellig!

Mandy, Klantadviseur

Vanaf de eerste dag al gelijk op mijn plekje. We hebben een heel leuk en gezellig jong team. Nog steeds val ik van de ene positieve verbazing in de andere. Alles is top geregeld!

Rianne, Klantadviseur

Ik vind het heel mooi om te zien hoe snel je hier iets leert. Op dag 1 heb je waarschijnlijk weinig verstand van verzekeringen, terwijl je een maand later een klant helpt met zijn volledige verzekeringspakket.

Teddy, Teamleider klantcontact

Promovendum is een gezellig bedrijf waarbij, naast de dagelijkse werkzaamheden, de werknemer zelf ook centraal staat. Personeelsuitjes, bedrijfsfeestjes en net de kleine extraatjes maken het leuk om hier te werken.

Brigitte, Supervisor klantadvies
Bekijk het Service Team

Solliciteren in 4 stappen

1. Online solliciteren

1. Online solliciteren

Leuk dat je interesse hebt in de vacature en ons bedrijf! Solliciteer direct online. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en je cv te uploaden.

2. Kennismaking

2. Kennismaking

Yes! We nemen graag contact op om elkaar beter te leren kennen. Wat wil je van ons weten? Natuurlijk willen we jou ook een aantal vragen stellen. 

3. Tweede ronde

3. Tweede ronde

Graag duiken we verder met jou de inhoud in. In een gesprek (met eventueel een case) bespreken we de laatste puntjes die nog open staan. 

4. Gefeliciteerd

4. Gefeliciteerd

Je hebt de baan! Samen bespreken we je contract, arbeidsvoorwaarden en programma voor de eerste dag. Welkom bij Promovendum!

Enthousiast? Solliciteer snel!

Heb je een vraag?

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen over de functie? Neem contact met me op! Je kan me altijd een appje sturen, bellen of mailen. Ik beantwoord je vragen graag.

Pre-employment screening

Wij zoeken leuke, gezellige collega’s voor onze teams. Maar als financiële dienstverlener vinden we betrouwbare medewerkers net zo belangrijk! Kom jij bij ons werken? Dan is pre-employment screening een vast onderdeel. Geen zorgen, dit is puur een formaliteit. Maar we willen het wel even gezegd hebben.