Service

Service

Bij Promovendum werken we graag hard. En tegelijkertijd proberen we een glimlach te toveren op het gezicht van onze klanten. De afdeling die hier het beste in is? Service natuurlijk! Dagelijks is deze afdeling druk bezig met het beantwoorden van uiteenlopende vragen van klanten. Telefonisch, maar ook via chat en per e-mail. Altijd met één doel voor ogen: tevreden klanten, mét een glimlach.

Vacatures bekijken

Hier gaan jullie voor

Service weet als geen ander wat er speelt bij onze klanten. En helpt klanten waar nodig. Of het nu gaat om een autowijziging of uitleg over het eigen risico. Om klanten van deskundig advies te voorzien, hebben al onze 34 klantadviseurs hun Wft diploma’s op zak. Vragen van klanten beantwoorden we altijd zo duidelijk mogelijk. Hiervoor schakelen we regelmatig met andere afdelingen. Ook zetten we samen altijd dat stapje extra, door bijvoorbeeld een kaartje of attentie naar de klant te sturen. Wij zijn pas tevreden, als de klant dat ook is.

Past deze afdeling bij jou?

Voor onze collega’s willen we altijd de beste zijn. Daarom gaan we elke dag voor een beetje meer, leuker én beter. Met opleidings- en doorgroeimogelijkheden willen we je helpen om het beste uit jezelf te halen. Want doorgroeien, dat heb je bij ons helemaal zelf in de hand. Wie weet wordt je teamleider of senior klantadviseur. Of groei je door naar een compleet andere afdeling. Trek dus zeker je ‘stoute’ schoenen aan en waag die sprong!

Een aantal van jouw collega's

Nathalie

Senior specialist klantvragen

Jorinde

Specialist klantvragen

Teddy

Senior specialist klantvragen

Julika

Specialist klantvragen

Nashaira

Specialist klantvragen

Brigitte

Specialist klantvragen

Rens

Specialist klantvragen

Desiree

Specialist klantvragen

Zorgen voor een glimlach? Zij weet hoe!

De verzekeringswereld is niet voor iedereen even duidelijk. Of het nu gaat om het aantal schadevrije jaren of om wat er vergoed wordt bij een bevalling, wij staan voor iedereen klaar. We proberen alles zo goed en simpel mogelijk uit te leggen aan klanten.

Desiree, Specialist Klantvragen