Team Personeel en Organisatie

header P&O

De juiste mensen op de juiste plek, mét een glimlach. Team Personeel en Organisatie (of kortweg: P&O) zet zich elke dag weer in om van werken bij Promovendum een feest te maken. Zodat iedereen blij is met het werk, de collega's én de werkgever. Met beleid, advies en een razendsnelle verwerking helpen we collega’s op weg. De vraag die ons stuurt? Hoe we onze collega’s én onze organisatie elke keer weer een stapje verder helpen. 

Vacatures Personeel en Organisatie

Hier gaan jullie voor

Dankzij onze fantastische collega’s zijn wij het Promovendum dat we zijn. Daarom zetten wij ons heel graag in om het voor hen zo leuk mogelijk te maken. Dat begint natuurlijk al door het aantrekken van fijne collega’s. Om ervoor te zorgen dat die toppers onze organisatie niet meer verlaten, stellen we mooie en duidelijke arbeidsvoorwaarden op. Ook het welzijn van collega’s vinden we heel belangrijk, want een collega die goed in z’n vel zit telt voor 2. Tijd voor de volgende stap? Dan kijken we samen welke ontwikkelmogelijkheden er zijn. Dagelijks zijn we druk met beleid opstellen, adviseren én informeren van alle lagen binnen de organisatie. De deur staat altijd open. Zo zorgen we ervoor dat onze collega’s de kans krijgen om het beste uit zichzelf te halen. En de organisatie? Die stijgt vanzelf mee.  

Onze doelen

  • De juiste mensen op de juiste plek hebben én houden.
  • Werken bij Promovendum écht leuk maken.
  • Mooie arbeidsvoorwaarden (en andere beleidszaken) opstellen.
  • Personeelszaken makkelijk maken voor collega’s.

Past deze afdeling bij jou?

Je vindt het een sport om de balans op te maken tussen wat het fijnst is voor je collega’s én wat goed is voor de organisatie. Welke onderwerpen spelen er? En welke bijdrage kan jij daaraan leveren?   Personeelszaken zijn heel gevarieerd, en daarom krijg jij de ruimte om je te ontwikkelen daar waar jij het het leukst vindt. Je bent verantwoordelijk voor je eigen aandachtsgebied op de afdeling, maar tegelijkertijd ben je nooit te beroerd om je collega’s te helpen. We zijn een hecht team en doen het écht samen. Teamwork makes the dream work!

 

Hier zijn we trots op

  • De leuke collega’s die Promovendum zijn komen versterken. 
  • Onze geweldige introductiedag voor nieuwe collega's. Solliciteer en misschien ben jij er de volgende keer bij 😉.
  • Dat collega’s ons weten te vinden. De deur staat altijd open!
  • De gezamenlijke passie voor lekker eten.

Jouw collega's van P&O

Rian

HR-medewerker

Dore

HR-adviseur

Kelly

HR-manager