Team Klantondersteuning

Medewerkers bellen met headset op

De aanvragen voor onze verzekeringen blijven binnenstromen. Tussen al deze aanvragen zitten uiteraard ook een aantal risicogevallen. Samen buigen we ons als team over deze risico’s.

Vacatures Klantondersteuning

Hier gaan jullie voor

Voor verzekerden hanteren we een aantal criteria voordat we akkoord gaan met de verzekeringsaanvraag. Met de komst van digitale verzekeringsaanvragen wordt een groot deel van deze criteria automatisch gecontroleerd. Onze specialisten buigen zich over de bijzondere (risico)gevallen. Wat is de cataloguswaarde van de auto? Is deze goed beveiligd? Heeft de klant eerder schade gereden? We rusten niet tot we alle twijfels weggenomen hebben. Wanneer de aanvraag de keuring van het acceptatieproces heeft doorstaan, pakken onze collega’s van financiën het stokje over. We zorgen ervoor dat de premies van de verzekeringen geïncasseerd worden. Ook verwerken we betalingen en monitoren we achterstanden. Door contact met klanten, incassobureaus en andere maatschappijen, waken we ervoor dat achterstanden niet verder oplopen. Daarnaast keren we de schadevergoedingen van onze verzekerden tijdig uit. Door alert te zijn op mogelijke risico’s zorgen we er samen voor dat we een écht goede verzekering kunnen blijven bieden. 

Past deze afdeling bij jou?

Niet alleen voor de klant, maar juist ook voor onze collega’s willen we de beste zijn. Samen zetten we stappen en maken we meters. Met opleidings- en doorgroeimogelijkheden willen we je helpen om het beste uit jezelf te halen. We groeien hard, zijn ambitieus en collegiaal. We blijven onszelf uitdagen en zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Door onze informele werksfeer houden we de lijnen kort. Zo is er altijd ruimte voor nieuwe inzichten en goede ideeën. Als jij na je werkdag met veel energie thuis komt, hebben wij het samen goed gedaan.

Een aantal van jouw nieuwe collega's

Teunis

Supervisor audit Acceptatie

Mark

Supervisor verzekeringsaanvragen

Mariska

Specialist verzekeringsaanvragen

Kyra

Senior specialist verzekeringsaanvragen

Indira

Specialist klantgegevens

Christopher

Senior specialist financiën

Amber

Specialist verzekeringsaanvragen

Gamze

Specialist financiën

Eda

Specialist klantgegevens

Kim

Specialist klantgegevens

Tim

Specialist verzekeringsaanvragen

Krysia

Specialist klantgegevens

Petra

Specialist verzekeringsaanvragen

Michael

Supervisor verzekeringsaanvragen

Bas

Manager Acceptatie & Administratie

Waarom Promovendum? Zij kunnen het weten!

De wereld van verzekeringen verandert constant en daar moeten we op inspelen. Of het nu gaat om nieuwe technieken voor warmtepompen, oplaadpalen voor elektrische auto’s of achterstanden bij het CBR. De vraag of iets kan of mag komt dan bij ons team te liggen.

Mark, Supervisor verzekeringsaanvragen

Verzekeringen saai? Nee zeker niet! Op de acceptatieafdeling beoordeel ik dagelijks verzekeringen die allemaal een ander verhaal hebben. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend. Deze jonge, enthousiaste en leergierige afdeling zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. En dat al meerdere jaren. Inmiddels voelt het echt als een familie.

Kyra, Senior specialist verzekeringsaanvragen