Team Klantondersteuning

Header klantondersteuning

De aanvragen voor onze verzekeringen blijven binnenstromen. Tussen al deze aanvragen zitten uiteraard ook een aantal risicogevallen. Samen buigen we ons als team over deze risico’s.

Vacatures Klantondersteuning

Hier gaan jullie voor

Voor verzekerden hanteren we een aantal criteria voordat we akkoord gaan met de verzekeringsaanvraag. Met de komst van digitale verzekeringsaanvragen wordt een groot deel van deze criteria automatisch gecontroleerd. Onze specialisten buigen zich over de bijzondere (risico)gevallen. Wat is de cataloguswaarde van de auto? Is deze goed beveiligd? Heeft de klant eerder schade gereden? We rusten niet tot we alle twijfels weggenomen hebben. Wanneer de aanvraag de keuring van het acceptatieproces heeft doorstaan, pakken onze collega’s van financiën het stokje over. We zorgen ervoor dat de premies van de verzekeringen geïncasseerd worden. Ook verwerken we betalingen en monitoren we achterstanden. Door contact met klanten, incassobureaus en andere maatschappijen, waken we ervoor dat achterstanden niet verder oplopen. Daarnaast keren we de schadevergoedingen van onze verzekerden tijdig uit. Door alert te zijn op mogelijke risico’s zorgen we er samen voor dat we een écht goede verzekering kunnen blijven bieden. 

Past deze afdeling bij jou?

Niet alleen voor de klant, maar juist ook voor onze collega’s willen we de beste zijn. Samen zetten we stappen en maken we meters. Met opleidings- en doorgroeimogelijkheden willen we je helpen om het beste uit jezelf te halen. We groeien hard, zijn ambitieus en collegiaal. We blijven onszelf uitdagen en zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Door onze informele werksfeer houden we de lijnen kort. Zo is er altijd ruimte voor nieuwe inzichten en goede ideeën. Als jij na je werkdag met veel energie thuis komt, hebben wij het samen goed gedaan.

Een aantal van jouw nieuwe collega's

Teunis

Supervisor audit Acceptatie

Kyra

Senior specialist verzekeringsaanvragen

Indira

Specialist klantgegevens

Gamze

Specialist financiën

Tim

Specialist verzekeringsaanvragen

Michael

Teamleider Acceptatie & Administratie

Bas

Manager Acceptatie & Administratie

Abel

Specialist verzekeringsaanvragen

Quinty

Specialist klantgegevens

Sue-Ena

Specialist klantgegevens

Chantal

Specialist verzekeringsaanvragen

Waarom Promovendum? Zij kunnen het weten!

Als administratieteam zijn wij verantwoordelijk voor een juiste verwerking van de klant- en verzekeringsgegevens. Met ons gezellige team zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat de klant altijd over het meest actuele polisblad beschikt en dat alle premies op tijd worden geïncasseerd. Gezien de grote variatie aan administratieve werkzaamheden is geen dag hetzelfde!

Michael, Teamleider Acceptatie & Administratie

Verzekeringen saai? Nee zeker niet! Op de acceptatieafdeling beoordeel ik dagelijks verzekeringen die allemaal een ander verhaal hebben. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend. Deze jonge, enthousiaste en leergierige afdeling zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. En dat al meerdere jaren. Inmiddels voelt het echt als een familie.

Kyra, Senior specialist verzekeringsaanvragen

Van aanvraag tot wijziging, wij beoordelen het graag voor klanten! Als een soort Sherlock Holmes kijken wij naar de wensen van de klant en onze eigen wensen, heb jij een oog voor detail? Dan pas je helemaal binnen ons team met fijne collega’s!

Bastiaan, Specialist verzekeringsaanvragen

Elk dossier uitpluizen is een kans om het onmogelijke mogelijk te maken. Echter is helaas niet alles mogelijk. Ons team kijkt hierom naar de risico’s. Iedere klant heeft zijn eigen verhaal en als acceptant kijken wij dan ook graag met ze mee. Klanten helpen is namelijk niet slechts een taak, het is het bouwen van vertrouwen, dossier per dossier.

Tim, Specialist verzekeringsaanvragen

De wereld van verzekeringen verandert constant en daar moeten we op inspelen. Of het nu gaat om nieuwe technieken voor warmtepompen, oplaadpalen voor elektrische auto’s of achterstanden bij het CBR. De vraag of iets kan of mag komt dan bij ons team te liggen.

Mark, Supervisor verzekeringsaanvragen