Top 5 dingen die we missen aan kantoor

Top 5 dingen die we missen aan kantoor
Gepubliceerd op
11.927 keer gelezen

Geloof het of niet, inmiddels werken we alweer ruim twee maanden vanuit huis. Deze top 5 missen wij het meest aan kantoor:

1. Koffie, koffie, lekker bakkie koffie!

Op kantoor zit je nooit zonder koffie. Iedere verdieping is namelijk voorzien van een eigen koffiecorner. Hier tover je met één druk op de knop een cappuccino van verse bonen tevoorschijn. Dat is thuis wel anders, waar je het misschien moet doen met slappe Senseo koffie.

2. Collega’s en hun sterke verhalen

Het maandagochtendpraatje bij het koffiezetapparaat en zelfs de flauwe grapjes van de manager worden gemist. En hoewel het sparren met een collega online best goed gaat, blijft live contact toch nét iets prettiger. 

3. Een verzorgde lunch!

Bestelde jij ook vaak lunch in het bedrijfsrestaurant of kantine? In dat geval is het waarschijnlijk best even wennen nu. Rond lunchtijd staan thuis de vers belegde broodjes en smoothies niet zomaar klaar. Nu moet je elke dag je eigen boterham smeren. En waarschijnlijk ziet jouw lunchplek er thuis niet zo chill uit:

Dakterras Promovendum

4. Work hard play hard

De vrijdagmiddagborrel – uiteraard mét bitterballen – wordt inmiddels erg gemist. Naast dat je hier de week gezellig samen met collega’s kunt afsluiten, was dit ook het moment om je skills te laten zien aan onze pool- en tafeltennistafel. 

5. Dagelijkse woon-werk ritje

Normaal gesproken had je er al een hele autorit opzitten voordat je aan het werk ging. Nu stap je bij wijze van spreken vanuit de douche in je kleren en achter de laptop. We durven het haast niet te zeggen, maar soms missen we zelfs het in de file staan. Al is het maar een heel klein beetje.

Geen artikel missen?