Vacatures Dordrecht: 5 redenen om te werken bij afdeling Marketing!

Marketing
Gepubliceerd op
76.583 keer gelezen

Je kan op veel plekken werken, maar één ding is zeker: bij onze afdeling Marketing en Innovatie is het leuker. En natuurlijk kan iedereen dat wel roepen, maar… uiteraard hebben we er 1001 redenen voor. Aangezien je waarschijnlijk geen zin hebt om een hele waslijst te gaan lezen: de 5 mooiste redenen om bij ons te komen werken in Dordrecht. Welke reden vind jij het belangrijkst of leukst?

1. Jouw ideeën zijn super welkom! 

Houd je van écht een bijdrage leveren en denk je in kansen? Laat je talenten dan uitblinken. Bij ons krijg je echt de kans om mee te denken en ideeën aan te leveren. En ook uit te voeren (dingen op de plank leggen? Ja boeken ;)).  Iedereen heeft een drive om alles eruit te halen. Zoveel mogelijk verzekeringsaanvragen voor Promovendum, maar ook voor andere merken. We zijn trouwens bezig met een nieuw merk. Daar kan jij echt je stempel op drukken (leuke uitdaging!). Ook goed om te weten:  ook huidige klanten willen we zo blij mogelijk maken met mooie, goedwerkende websites en de juiste informatievoorziening. Hiervoor werken we veel samen met afdeling Communicatie. Blije klanten, daar worden wij ook blij van.

2. Woordgrappen, veel woordgrappen

Normaal vliegt er weinig om je oren als je gaat werken. Maar niet bij ons. De grappen vliegen over en weer. Woordgrappenkoningen en -koninginnen worden er bij ons aangenomen. Wij geloven in hard werken en veel moois bereiken, maar ook in samen veel lachen. Dat komt de productiviteit en creativiteit ten goede. Dus Jocelyn die tapt elke dag wel een mop en de rest roept er minstens eentje op elk willekeurig moment! Heb jij humor en ben je sowieso fantastisch met woorden? Wij zoeken nog talent! Check onze online campagnespecialist vacature in Dordrecht. Ons pand is goed bereikbaar met het OV en ligt naast de snelweg. 

2. Groei door in Dordrecht

Werk je op de Marketing afdeling van Promovendum? Dan is je leercurve sky high. En we zoeken ook mensen die leergierig zijn en het superleuk vinden om alle ins en outs op hun vakgebied te weten. Iedereen op de afdeling is specialist. We hebben Campagnespecialisten, een Marketing Intelligence Analist, Content Marketeers, een Interactie Ontwerpster en een kleurrijke Designer. Ping! Daar is weer een nieuwe update op Google ads gebied. Dat wordt weer sleutelen aan campagnes, yes. Ping, ping! Kan dit op gebied van design en usability? Top! Laat we het proberen. Zo blijven we innoveren en voorlopen. En het leuke is: met onze ideeën en kennis inspireren we de rest van de organisatie.

4. Data gedreven marketing

Wat onze afdeling uniek maakt? Data! Op basis hiervan maken we veel keuzes. We hebben onze eigen Marketing Intelligence analist: Michiel. Met zijn hulp krijg je inzichten uit data, waardoor onze websites nog hoger komen in Google, we nog betere landingspages en campagnes maken of een nog succesvollere e-mailing versturen. En we hebben dashboards om u tegen te zeggen. In 2 klikken weet je precies hoe we het doen t.o.v. van vorig jaar. Of het nu gaat om e-mailings, organisch verkeer of betaalde campagnes.

5. Goede voorwaarden? Zeker!

Superleuke collega’s? Check! Goede werksfeer en jezelf ontwikkelen? Absoluut. Maar hoe zit het met de voorwaarden als je gaat werken bij Promovendum. Nou, die zijn super. Je krijgt een goed salaris, zelfs een dertiende maand en een vitaliteitsvergoeding (hallo sportschool of masseur!). Maar ook korting op verzekeringen, hypotheekadvies en een goede pensioenregeling. Lunch? We hebben een eigen restaurant. Zon vangen? Ga lekker op ons dakterras zitten of liggen. En hebben we al iets verteld over die magische bedrijfsfeesten? Die zijn top. Wat daar allemaal gebeurt? Kom bij ons werken en ontdek het. Er is nog veel meer te vertellen…

Marketing

 

Enthousiast? Solliciteer op één van onze vacatures in Dordrecht!

Zo. Dit waren ze. 5 redenen om bij onze afdeling Marketing en Innovatie te komen werken. Enthousiast? Solliciteer gelijk! Bekijk de Marketing vacatures of check al onze vacatures in gemeente Dordrecht. Wij zullen je met open armen ontvangen. Een goed kopje koffie of thee is nooit weg toch? 😉