Traplopen voor het goede doel!

trappenloop
Gepubliceerd op
69.537 keer gelezen

72. Dat is het aantal traptreden van de begane grond bij de receptie tot de 4de verdieping in het Promovendum pand. En die 72 traptreden speelden vrijdag 18 februari de hoofdrol. Want toen was de eerste Promovendum Trappenloop! Een mooie uitdaging, met een mooi doel…

Project Duurzaam

De Trappenloop is onderdeel van ‘Project Duurzaam’. Een project waarmee we door het hele jaar heen extra aandacht besteden aan duurzaamheid. Een onderdeel hiervan is investeren in gezonde en vitale collega’s.

Week van het Traplopen

Daarom doopten we week 7 om tot Trappenloopweek. We daagden alle collega’s uit om tijdens die week zo vaak mogelijk te trap te pakken in plaats van de lift. De week sloten we af met dé Trappenloop. Hier kregen alle collega’s één kans om de trappen zo snel mogelijk op te rennen. Voor iedere gelopen trede maakt Promovendum 0,10 cent over naar de Stichting Spieren voor Spieren. En er was natuurlijk een leuke prijs voor de snelste deelnemers! Want het blijft een competitie ;).

Trappenloop

 

5.112 traptreden

Vrijdagmiddag klonk voor de deelnemers één voor één het startschot. De meeste collega’s vlogen in een indrukwekkende tijd de 72 treden op. Samen liepen we 5.112 traptreden. Alle prijswinnaars ontvingen tijdens de feestelijke prijsuitreiking in het restaurant een mooie waardebon. Maar het allerbelangrijkste van alles was natuurlijk het bedrag van 511,20 euro dat de lopers bij elkaar liepen voor Spieren voor Spieren.

Doe jij volgend jaar ook mee?

Zet jij volgend jaar een toptijd neer tijdens de Trappenloop als nieuwe medewerker van Promovendum? Neem een kijkje bij onze vacatures. Misschien zit er wel iets voor je bij!

Prijsuitreiking traplopen