Onze eerste medewerker: 30 jaar in dienst!

Miranda feestelijk
Gepubliceerd op
51.531 keer gelezen

30 jaar voor hetzelfde bedrijf werken, kun jij het je voorstellen? Tegenwoordig is het echt een hele prestatie als je het 30-jarige jubileum haalt op je werk. We zijn dan ook bijzonder trots, dat Miranda 30 jaar in dienst is! Ze vertelt je graag hoe ze die 30 jaar heeft aangetikt.

Maar eerst ...

Gaan we even terug in de tijd! Op 14 mei 1991 (jawel, de vorige eeuw!) stuurde een meisje van 19 jaar haar handgeschreven sollicitatiebrief naar ons toe. Miranda wilde graag bij ons komen werken als 'slagvaardige administratief medewerkster'. 14 dagen later, op 1 juni 1991, was haar eerste werkdag bij ons. Fast forward naar 2021: het meisje van 19 is inmiddels Hoofd Boekhouding!
 


Hoe ik het al 30 jaar volhou? 😉

"Het is gewoon een superleuke werkgever met geweldige collega's! Door de jaren heen heb ik meerdere kansen gekregen om mezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Zo heb ik bijvoorbeeld 5 opleidingen mogen volgen. En is het dus nooit saai geworden.

En een hele belangrijke reden: Promovendum probeert het de medewerkers écht naar de zin te maken. Zoals toffe feestjes en de vele reisjes die ik al heb mogen meemaken. Die had ik voor geen goud willen missen!"


Dat gaat zomaar niet voorbij

Een groot feest zat er helaas niet in vanwege de maatregelen, maar we hebben haar natuurlijk wel flink in het zonnetje gezet die dag. 

30 jaar collage

Who’s next?

Miranda is de eerste die 30 jaar in dienst is bij Promovendum. Maar niet voor lang, aankomend jaar zijn er namelijk nog 2 collega’s die 30 dienstjaren aantikken 😉.

Wil jij ook bij een bedrijf werken waar de tijd omvliegt? Solliciteer dan op een van onze vacatures. En wie weet vieren we over 30 jaar ook jouw jubileum!