Communicatie

Communicatie

Als onderdeel van de afdeling Communicatie, zorg jij ervoor dat - soms best complexe - verzekeringsinformatie wordt vertaald naar een heldere boodschap voor onze verzekerden. Wordt het een tekst, infographic of animatie? Het is aan ons om te bepalen hoe de boodschap het beste aankomt!

Vacatures bekijken

Hier gaan jullie voor

Onze missie is ervoor zorgen dat onze communicatie-uitingen voor iedereen duidelijk zijn en passen bij hét merk Promovendum. Dat doen we op verschillende manieren: we helpen collega's bij communicatievraagstukken en we verbeteren bestaande communicatieprocessen. We denken mee over campagnes, e-mailings, commercials en nog veel meer. Kortom, samen zijn we verantwoordelijk voor alle externe communicatie-uitingen. Doelgroepgericht denken is inmiddels onze tweede natuur. Zo weten we onze klanten altijd te bereiken. Maar vergeet ook de interne communicatie naar iedereen binnen ons bedrijf niet. Kortom: uitdaging genoeg!

Past deze afdeling bij jou?

Niet alleen voor de klant, maar zeker ook voor onze collega’s willen we het beste. Samen zetten we stappen, maken we meters. Met opleidings- en doorgroeimogelijkheden willen we je helpen om het beste uit jezelf te halen. We groeien hard, zijn ambitieus en collegiaal. We blijven onszelf uitdagen en zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Tussen het harde werken door is er natuurlijk altijd tijd voor een glimlach, maar nog liever horen we een schaterlach! Door onze informele werksfeer houden we de lijnen kort. Zo is er altijd ruimte voor nieuwe inzichten en goede ideeën. Als jij na je werkdag met veel energie thuis komt, hebben wij het samen goed gedaan!

Een paar van jouw collega's

Rob

Manager Interne Communicatie en Medewerkerstevredenheid

Nathalie

Communicatiemedewerker

Marieke

Manager Communicatie

Waarom Promovendum? Zij kunnen het weten!

Mijn functie bestaat uit veel verschillende werkzaamheden, waardoor geen dag hetzelfde is. Er is veel creatieve vrijheid. Er wordt veel gelachen, maar ook hard gewerkt!

Nathalie, Communicatiemedewerker

Het is fantastisch om deel uit te maken van dit team. We dagen elkaar uit en versterken elkaar. Daardoor ontstaat ‘mooie communicatie’.

Rob, Manager Interne Communicatie en Medewerkerstevredenheid