Zorgverzekering wijzigen na 1 januari 2020

Zorgverzekering wijzigen na 1 januari 2020
Gepubliceerd op
3.645 keer gelezen

Wel of geen aanvullende verzekering volgend jaar? Lees snel hoe je bij Promovendum na 1 januari jouw zorgverzekering toch nog kunt wijzigen.

Hoe kan ik mijn zorgverzekering wijzigen na 1 januari?

Dat is eenvoudig. Heb je voor 1 januari een basisverzekering bij Promovendum afgesloten? Dan kun je de hele maand januari jouw zorgverzekering nog wijzigen door een aanvullende verzekering of tandartsverzekering te kiezen. Dat geeft wat extra bedenktijd!

Waarom zou ik mijn zorgverzekering nog wijzigen na 1 januari?

In de basisverzekering wordt noodzakelijke zorg vergoed. Bijvoorbeeld een dure ziekenhuisbehandeling, geneesmiddelen of een rit met de ambulance. Er zijn veel kosten die niét vergoed worden in de basisverzekering. Denk aan fysiotherapie of kosten bij de tandarts.

Upgrade zorgverzekering met een tandartsverzekering

Tandartskosten worden niet vergoed in de basisverzekering, behalve voor kinderen tot 18 jaar. Wil je niet het risico lopen dat je zelf tandartskosten moet betalen? Ga dan voor een van onze voordelige tandartsverzekeringen:

  • Kies zelf tot welk bedrag je verzekerd wil zijn.
  • Alle kosten bij de tandarts, mondhygiënist, para- en endodontoloog worden tot het gekozen bedrag vergoed.

Upgrade jouw zorgverzekering met een aanvullende verzekering

Als je uitgebreider verzekerd wilt zijn voor onder andere fysiotherapie, is het slim om een aanvullende verzekering bij Promovendum af te sluiten. Bij Promovendum:

  • Kies je zelf hoe uitgebreid je verzekerd wil zijn.
  • Zijn medische spoedeisende zorgkosten in het buitenland standaard meeverzekerd.