Onze doorgroeiers – Deel 1

Doorgroeiers
Gepubliceerd op
48.648 keer gelezen

Kansen zien én grijpen, dat doen we graag bij Promovendum. En onze collega’s ook. Inmiddels zijn er al heel wat collega’s doorgegroeid binnen ons bedrijf. En dat kunnen wij je wel vertellen, maar zij kunnen dat natuurlijk veel beter. Daarom geven wij in deze blogserie steeds het woord aan onze doorgroeiers. Elianne en Brenda bijten het spits. Zij vertellen op welke functie ze zijn gestart en hoe ze uiteindelijk zijn doorgegroeid.

Elianne: Teamleider Online Marketing en Innovatie

Elianne

Gestart als: SEO blogschrijfster

Hoe ben je omhoog geklommen?

Door mijn passie, zeer hard werken, vallen en opstaan en kritisch ideeën uiten. Maar ook omdat ik echt de ruimte en vrijheid kreeg om te laten zien wat ik waard ben. Ik hou van een uitdaging en heb zaken liever 5 keer te moeilijk dan te makkelijk. Verder heb ik het liever 2 keer te druk, dan dat ik achterover kan leunen. Inmiddels werk ik hier ruim 7 jaar.

Waar krijg je energie van in je werk?

Successen zien van inspanningen die we samen met het Marketingteam hebben geleverd. Het bedenken van nieuwe ideeën en het uitrollen ervan vind ik fantastisch. Ik krijg ook veel energie van mijn collega’s. Elke dag slechte (woord)grappen maken, heerlijk! Vind het ook heel fijn dat ik helemaal mezelf kan zijn op werk. 

Wat wil je meegeven aan toekomstige collega’s?

Talent komt altijd boven drijven! Als je hard werkt en een proactieve houding hebt, kun je supermooie dingen bereiken. En wil je ergens in groeien? Geef het aan. Laat vooral zien wat je waard bent.


Brenda: Manager Klantcontact

brenda

Gestart als: medewerker bij het Serviceteam

Hoe ben jij doorgegroeid?

Ik ben begonnen op het Serviceteam. En na 2 jaar werd ik gevraagd om samen met twee andere collega’s het C-team op te zetten (centraal team aankoopmakelaardij en hypotheken). Uiteindelijk ben ik 7 jaar teamleider Hypothekenteam geweest. Toen diende de volgende uitdaging zich aan: Factua. Dit heb ik 3 jaar met veel plezier gedaan. Totdat de voormalige teamleider van het Serviceteam vertrok en ik de vraag kreeg om de overstap naar Service te maken. Het heeft even geduurd voordat ik ‘ja’ zei, maar tot op de dag van vandaag is dit de beste beslissing ever geweest. Eind 2018 kwam het verzoek of ik de rol als manager Klantcontact op me wilde nemen. Een super pittige uitdaging die mij elke dag weer iets nieuws leert!

Wat maakt het werk voor jou zo leuk?

Dat ieder uur van de dag weer anders is. Het is alleen maar schakelen, meedenken, anticiperen, uitstippelen en doen. In mijn functie heb ik te maken met 6 verschillende afdelingen met eigen disciplines, werkzaamheden en type collega’s. Gaan met die banaan dus!

Heb je een tip voor toekomstige collega’s?

Blijf positief en pak je kans. Promovendum is een geweldig bedrijf waar je jezelf kunt en mag zijn. Met mooie mensen om je heen. Ikzelf heb iets in toerisme gedaan en had nooit verwacht bij een verzekeraar te werken. Maar ik stap elke dag nog steeds met veel plezier naar binnen (tenzij het voor 8 uur is, dan moet je mij even met rust laten 😊)!

Ben jij ambitieus en wil je een baan mét uitdaging?

Kies dan voor die vliegende start van jouw carrière bij ons. Bekijk alle vacatures.