Zorginkoop

Zorginkoop

Op de afdeling Zorginkoop vinden we het belangrijk dat onze verzekerden passende zorg krijgen. Door de juiste hoeveelheid zorg op efficiënte wijze in te kopen, zorgen we ervoor dat onze verzekerden bij zorgverleners in het hele land terechtkunnen met hun zorgvraag. Dit doen we in totaal met 15 collega's. 

Vacatures bekijken

Hier gaan jullie voor

Bij ons op de afdeling houden we ons, hoe kan het ook anders, bezig met het inkopen van zorg. Een kans om met zorgverleners te onderhandelen pakken we met beide handen aan. Uiteraard gaan we voor deze onderhandelingen terdege te werk. Het opstellen van beleid is ons niet vreemd, het uitvoeren en afwikkelen ervan evenmin. Dit doen we voor onze eigen verzekerden, maar óók voor andere verzekeringsmaatschappijen. Landelijke dekking is voor ons erg belangrijk. Hoe meer contracten er zijn gesloten, hoe beter. Zo verzekeren we onze klant van iets moois, iets beters. Van een écht goede zorgverzekering!

Past deze afdeling bij jou?

Niet alleen voor de klant, maar juist ook voor onze collega’s willen we het beste. Samen zetten we stappen, maken we meters. Met opleidings- en doorgroeimogelijkheden willen we je helpen om het beste uit jezelf te halen. We groeien hard, zijn ambitieus en collegiaal. We blijven onszelf uitdagen en zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Door onze informele werksfeer houden we de lijnen kort. Je werkt veel samen met andere afdelingen. Zo is er altijd ruimte voor nieuwe inzichten en goede ideeën. Als jij na je werkdag met veel energie thuis komt, hebben wij het samen goed gedaan!