Schade

Schade

Als onderdeel van het Schadeteam zet jij je in voor onze schadeverzekerden. Of het nu gaat om auto-, reis- of letselschade: jij behartigt de belangen van onze verzekerden. Dit doe je samen met 20 gemotiveerde collega's!

Vacatures bekijken

Hier gaan jullie voor

Jullie beoordelen de schades die binnenkomen. Als een derde partij betrokken is, bied jij ondersteuning om de schade te verhalen. Wanneer het nodig is, schakel je de hulp in van een externe schade-expert of jurist. Zo zorg je er samen voor dat elk schadedossier op een passende manier behandeld wordt. Je weet als geen ander dat geen enkel schadedossier hetzelfde is. Onze voorwaarden ken je op je duimpje. Zo kan je de klant op aanwezige risico’s wijzen, maar ook de juiste informatie en een passend advies geven. 

Past deze afdeling bij jou?

Niet alleen voor de klant, maar juist ook voor onze collega’s willen we het beste. Samen zetten we stappen, maken we meters. Met opleidings- en doorgroeimogelijkheden willen we je helpen om het beste uit jezelf te halen. We groeien hard, zijn ambitieus en collegiaal. We blijven onszelf uitdagen en zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Door onze informele werksfeer houden we de lijnen kort. Je werkt nauw samen met andere afdelingen. Zo is er altijd ruimte voor nieuwe inzichten en goede ideeën. Als jij na je werkdag met veel energie thuis komt, hebben wij het samen goed gedaan!

Waarom Promovendum? Zij kunnen het weten!

Klanten worden steeds kritischer, zeker ook onze doelgroep. Een vlotte schadeafwikkeling draagt bij aan de klanttevredenheid, en als de klant tevreden is ben ik dat ook.

Tim, Senior Specialist schaderegeling

Het bijstaan van mensen die naar aanleiding van een ongeval letsel hebben opgelopen, geeft veel voldoening. Door de professionele maar toch persoonlijke benadering, voelen cliënten zich gehoord en (juridisch) gesteund. 

Scarlette, Letselschade-expert

De grootste uitdaging voor ons team is om te groeien, zodat we steeds meer letselschade slachtoffers kunnen bereiken en helpen. Tegelijkertijd willen we onze hoge kwaliteit en korte reactietijd blijven waarborgen.

Marlon, Letselschade-expert/projectcoördinator