Online Marketing en Innovatie

Online Marketing en Innovatie

Als onderdeel van de Marketingafdeling maak je geweldige content. Samen met negen creatieve collega’s (van designer tot campagnespecialist) zorg je dat we met onze websites, advertenties en e-mails de beste resultaten behalen. Dankzij jullie inzet kiezen nog meer mensen voor Promovendum!

Vacatures bekijken

Hier gaan jullie voor

Onze missie is zo veel mogelijk online (verzekerings)aanvragen realiseren. Niet alleen voor Promovendum, maar ook voor andere labels. Dat doen we ieder vanuit onze eigen expertise, via betaalde en onbetaalde kanalen. Roept iemand binnen de afdeling SEA, SEO, Usability, Design of Marketing Intelligence? Dan zie je een paar collega’s blij kijken en opveren. We halen energie uit onze baan, onze passie! Dat vinden we belangrijk en dat is het uitgangspunt geweest van hoe we de afdeling door de jaren heen hebben opgebouwd. Anderzijds innoveren we met onze afdeling. Als een ideeëngenerator bedenken we nieuwe dingen die de organisatie naar een hoger niveau tillen. Op allerlei vlakken. Denken in mogelijkheden, daar staan we om bekend! En om de vele woordgrappen trouwens ook ;).

Past deze afdeling bij jou?

Niet alleen voor de klant, maar juist ook voor onze collega’s willen we het beste. Jouw talent en nieuwe ideeën omarmen we. We zijn een hecht team. Samen zetten we de schouders eronder en leren we van elkaar. Groot denken? Dat zien we graag. Samen dragen we bij aan de groei van onze organisatie. Door onze informele werksfeer houden we de lijnen kort. Daarbij hoort vrijheid in je functie, een kritische blik en verantwoordelijkheid. Onze afdeling bestaat uit analytische creatievelingen. Wees vooral jezelf, daar houden we van! Goed kunnen pingpongen en poolen zijn een pre. Dat doen we namelijk graag in de lunchpauze. Aanmoedigen mag natuurlijk ook.

Jouw nieuwe collega's

Erik

Manager Online Marketing

Elianne

Teamleider Online Marketing

Jocelyn

Online Contentmaker en Overtuiger

Marco

Designer

Iris

Interactie ontwerper

Dennis

Online Campagne Specialist

Michiel

Marketing Intelligence Analist

Ferdy

Marketing Automation Analist

Cindy

Online Contentmaker en Overtuiger

Waarom Promovendum? Zij kunnen het weten!

Als designer draag ik mijn steentje bij door alles vorm te geven. Het leukst vind ik om mijn ontwerpen op de website en langs de snelweg terug te zien.

Marco, Designer

Tijdens het teamoverleg bespreken we hoe het vorige week ging en wat het doel is van de komende week. Als ‘toetje’ brengt iedereen altijd een ‘Idee van de Week’ in. Dat doe ik dus ook, want hiermee halen we wellicht meer mensen naar de website!

Jocelyn, Online contentmaker en overtuiger

Met zoveel leuke collega’s wordt het al gauw gezellig. Even lachen geeft ons een boost om super productief weer aan de slag te gaan.

Iris, Interactie ontwerper